SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Beleef winterse avonturen met je personeel in Fins Lapland

Alleen als je echt op zoek bent naar iets bijzonders

Stel je eens voor: je komt aan op het vliegveld in Lapland en de sneeuwscooter staat klaar. Hier rijden jullie mee weg en jullie komen aan in het ijshotel, een bijzondere constructie die helemaal uit ijs en sneeuw is opgetrokken. Het is avond, dus het diner staat al klaar – een heerlijke maaltijd bereid met lokale ingrediënten. Maar de avond heeft nog meer magie in petto…

Na het diner gaan jullie icefloaten, een ervaring die je letterlijk laat drijven op het ijskoude water. Terwijl je onder de glinsterende sterrenhemel drijft, is er een kans dat je het schitterende noorderlicht boven je ziet dansen. De lichtsporen die door de lucht bewegen, zijn een ongelooflijk tafereel dat je nooit zult vergeten.

Een winters sprookje in Fins Lapland

De winterse pracht van het Finse Lapland lijkt ontsnapt te zijn uit een sprookje. Dit landschap wordt gekenmerkt door uitgestrekte witte vlaktes, glinsterende bevroren meren, bossen bedekt met een deken van sneeuw.

Wist je dat de kerstman uit Fins Lapland komt? Maak het winterse sprookje compleet met een bezoek aan de kerstman! Benieuwd naar alle andere vette activiteiten tijdens jouw avontuur?

Activiteiten

  • Skiën: Ontdek een geweldig skigebied voor zowel beginners als gevorderden.
  • Sneeuwscootertocht: Het landschap is bedekt met een dikke laag sneeuw: perfect voor een sneeuwscootertocht! Tijdens de tocht rijd je over bevroren meren, door bossen en over besneeuwde paden.
  • Huskytocht: De husky’s wachten op je! Geniet van de natuur terwijl je wordt voortgetrokken door deze mooie dieren.
  • Icefloating: Terwijl je een drijfpak draagt, dat je warm houdt, kom je volledig tot rust in het wilde meer waarin je drijft. Kijk naar de prachtige hemel, misschien zie je wel het noorderlicht!
  • Rooksauna: Warm jezelf op bij een open vuur of houtkachel en geniet van de geur van houtrook. Spring je daarna in een ijsbad?
  • Wildernisdiner in Finse Kota: Een “kota” is een traditionele houten hut of tent. Wordt getrakteerd op een onvergetelijke culinaire ervaring, te midden van de wildernis!
  • Noorderlicht hunting: De regio ligt dicht bij de Noordpool en heeft uitgestrekte, donkere nachtelijke hemels die perfect zijn voor het observeren van dit natuurverschijnsel.
  • IJskarten: Stap in een kart en scheur de ijsbaan op! Dit is echt karten maar dan next level.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens