SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive Noorwegen zomer

Op zoek naar iets nieuws en wil je graag aan de vitaliteit werken

Ben je op zoek naar iets echt nieuws en wil je graag aan de vitaliteit van het bedrijf werken? Dan biedt een zomerse incentive of personeelsreis naar Noorwegen echt alle ingrediënten. Imponerende bergen, adembenemende fjorden en ongerepte natuurgebieden. Bijna alles wat je ziet en tegenkomt is adembenemend mooi. Een incentive naar Noorwegen is voor iedereen een onvergetelijke ervaring.

Overnachten met een kampvuur aan een fjord

Als je echt iets heel bijzonders wilt beleven, dan kennen wij een plek waar je alleen over het water of wandelend kunt komen. Het is hier nog zo ongerept dat je er direct stil van wordt.

Met een beetje geluk lopen de wilde vossen zo bij je naar binnen. Het diner vindt plaats in een 300 jaar oude boerderij of bij een kampvuur aan het meer. Je krijgt hier echt het gevoel dat de tijd stil heeft gestaan.

canoe-tour-near-preikestolen-norway

Off the beaten track

Iedereen die naar Noorwegen gaat, wil graag de wereldberoemde rots Preikestolen (Preekstoel) aan het Lysefjord bezoeken. Omdat wij jou ook de ongerepte delen van dit prachtige gebied willen laten zien, ver van de andere bezoekers, brengen wij je ‘off the beaten track’ onder leiding van een gids naar dit fantastische uitzichtpunt.

Beleef de Midzomernacht

Beleef de Midzomernacht in het noorden van Noorwegen op de Lofoten. Tijdens dit unieke schouwspel zie je de zon maar heel even ondergaan voordat zij weer omhoog komt. Een onvergetelijke ervaring! Daarnaast vormen de Lofoten later in de late herfst en winter een van de plekken waar het beroemde noorderlicht ongekend goed te zien is.

Bonfire at Trodla Ardal Norway

Is mijn incentive of personeelsreis ook belastingaftrekbaar?

Er is van alles mogelijk om uw incentive of personeelsreis naar Noorwegen geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (wkr-proof) te maken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, die vaak eenvoudiger zijn dan u denkt.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden in Noorwegen?

Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor uw incentive naar Noorwegen. Omdat wij houden van persoonlijk contact komen wij met plezier bij u langs om met u te brainstormen over uw aanstaande reis.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens