SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Sail den Helder

Sail den Helder 2023

Vijf dagen lang is de haven van Den Helder eind juni het decor voor het grootste nautische publieksevenement van Nederland: Sail Den Helder 2023. Tijdens Sail Den Helder kunt u genieten van indrukwekkende Tall Ships en de nautische sfeer van weleer.

Rondvaarten tijdens Sail den Helder

Sail Den Helder biedt tal van mogelijkheden op het gebied van relatiemarketing, zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje. Dompel u samen met uw relaties en/of collega’s onder in de magie van het maritiem nautische erfgoed. U kunt vanaf de kade genieten van het al moois dat er te zien is, maar dat kan natuurlijk ook vanaf het water tijdens een rondvaart.

 

Sail In en Sail Out

Vaste onderdelen van de Sail Den Helder zijn de indrukwekkende Sail In en de Sail Out Parade. Ook is er een spectaculaire vuurwerkshow op vrijdag- en zaterdagavond. Tevens kunt u genieten van een imposante vlootschouw, bijzondere demonstraties van de marine en van de KNRM.

WKR-vriendelijk

Wilt u tijdens de Sail Den Helder WKR-vriendelijk vergaderen? En wilt u er zeker van zijn dat u geen onaangename naheffingen ontvangt? Wij zetten graag voor u op een rij hoe u een bijeenkomst organiseert die buiten de WKR valt.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op om uw wensen voor Sail den Helder met ons door te spreken

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens