Teamuitje Zeilen

Bent u op zoek naar een uniek en geslaagd teamuitje zeilen? Sailing Dutchman is dé specialist in binnen- en buitenland als het om zeilen gaat. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een onvergetelijk teamuitje zeilen.

Van Zeeland tot de Waddeneilanden

Wij werken van Zeeland tot de Waddeneilanden, dus hoeft u nooit ver te rijden voor het teamuitje. En wilt u graag de dag in stijl af sluiten met een barbecue op een eilandje of met een weergaloze feestavond aan het water bij ondergaande zon? Dan regelen wij met plezier uw overnachting en vervoer. Breng ons vooral op de hoogte van uw wensen, want u zult merken: niets is ons te gek.

Teamuitje Zeilen WKR Proof

Er zijn diverse mogelijkheden om uw teamuitje zeilen geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR-proof)te maken. Aan de hand van uw wensen bekijken wij, samen met u, wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

zeilen-hijsen-tijdens-bedrijfsuitje-zeilen-op-de-waddenzee

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor een teamuitje zeilen? Neem dan snel contact met ons op. Onze nautische specialisten vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

bedrijfsuitje-friesland-zeilen-met-valkjes

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens