SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Teamuitje Zeilen

Bent u op zoek naar een uniek en geslaagd teamuitje zeilen? Sailing Dutchman is dé specialist in binnen- en buitenland als het om zeilen gaat. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een onvergetelijk teamuitje zeilen.

Van Zeeland tot de Waddeneilanden

Wij werken van Zeeland tot de Waddeneilanden, dus hoeft u nooit ver te rijden voor het teamuitje. En wilt u graag de dag in stijl af sluiten met een barbecue op een eilandje of met een weergaloze feestavond aan het water bij ondergaande zon? Dan regelen wij met plezier uw overnachting en vervoer. Breng ons vooral op de hoogte van uw wensen, want u zult merken: niets is ons te gek.

Teamuitje Zeilen WKR Proof

Er zijn diverse mogelijkheden om uw teamuitje zeilen geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR-proof)te maken. Aan de hand van uw wensen bekijken wij, samen met u, wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

zeilen-hijsen-tijdens-bedrijfsuitje-zeilen-op-de-waddenzee

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor een teamuitje zeilen? Neem dan snel contact met ons op. Onze nautische specialisten vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

bedrijfsuitje-friesland-zeilen-met-valkjes

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens