Veel meer dan een zak met cadeau’s voor kerst

Bij Sailing Dutchman gaan we graag met onze klanten op avontuur. En met avontuur bedoelen we niet simpelweg leuke spelletjes doen in de buitenlucht, maar echte belevingen bieden. Op avontuur gaan zit nou eenmaal in ons bloed. Onze voorouders trokken er al op uit, de wereld over, vol handelsgeest en nieuwsgierigheid. Nee, bang waren we bepaald niet, en uitdagingen gingen we ook niet uit de weg. Want wie verzint het nu om onder de waterspiegel te gaan leven, met de voortdurende dreiging van de zee?

De Stormruiter

Juist over die strijd tegen het water gaat De Stormruiter, een weergaloos theaterspektakel dat een van de hoogtepunten is van Leeuwarden 2018. Het gaat daarnaast over Friese paarden en de ontwikkeling daarvan. Het zijn beide facetten van onze cultuur waar we trots op mogen zijn, maar die we vaak niet zien omdat we met zoveel andere dingen bezig zijn.

Genieten van de verse sneeuw

Verhaal

Om te laten zien hoe waardevol die cultuur is, en hoe die verweven is met onze natuur, heeft Sailing Dutchman een aantal aantrekkelijke arrangementen gemaakt: voordat je ’s avonds geniet van De Stormruiter kun je overdag mennen met Friese paarden, of zeilen in Friese pramen. Op die manier gaat de voorstelling nog meer leven en kom je na afloop thuis met een echt verhaal en een complete ervaring.

 

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Wintersportervaring

Datzelfde doel hebben we ook met onze wintersport-reizen. Natuurlijk kun je na afloop van een ski-uitje thuis vertellen dat er sneeuw lag, dat het carnaval was op de piste en dat je voor de rest een kater hebt gehad. Terwijl mensen die met ons meegaan na afloop maar één dingen willen weten: wanneer gaan we weer? We willen nog een keer! Om vervolgens – laat dat maar aan ons over – een compleet andere wintersportervaring te beleven en weer net zo enthousiast te zijn.

Jaren plezier

Ik weet zeker dat we in onze maatschappij steeds meer de beleving gaan zoeken. Want wat heb je aan een zak vol kerstcadeautjes met dingen waar je eigenlijk niets aan hebt en maar even blij mee bent? Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen niet gelukkiger worden van nieuwe spullen. Ja, voor eventjes, maar dat ebt al snel weer weg. Terwijl je van ervaringen, indrukwekkende belevenissen en mooie avonturen nog jaren plezier hebt, simpelweg omdat je ze nooit meer vergeet.

 

Besneeuwde bomen in Riisitunturi National Park, Finland

Trots

En dat is precies wat we met Sailing Dutchman willen bereiken: dat je jaren later iemand tegenkomt en zegt: “Weet je nog, toen en toen, dat was echt bijzonder!” En dat lukt je vooral als je natuur en cultuur elkaar laat versterken, en complete ervaringen biedt. Daarom past De Stormruiter zo goed bij ons aanbod. De Stormruiter is echt een cadeautje voor de hele provincie en ik ben er enorm trots op dat wij als Sailing Dutchman daarin mogen participeren. Net zo trots ben ik op alles wat we het afgelopen jaar samen met u hebben mogen ervaren en beleven, en ik kijk ernaar uit om dat ook in het nieuwe jaar te mogen doen. Wij wensen u dan ook van harte heel mooie feestdagen toe en een succesvol en avontuurlijk 2018!

Ilmar Wessels

Entrepeneur @Sailing Dutchman Events

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens