SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Vitaliteitsuitje voor bedrijven op Terschelling

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om tijdens een bedrijfsuitje gezond en sportief bezig te zijn? Denk dan eens aan een unieke bestemming: Terschelling voor een nieuw concept een vitaliteitsuitje. Naast het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn, biedt Terschelling u de perfecte omstandigheden voor een geweldig vitaliteitsuitje. Werk samen aan de vitaliteit!

Mountainbikes en strandjutten

We ontvangen u op het eiland voor een heerlijke lunch met lokale, verse en gezonde producten. Daarna gaan we – gestoken in een allweather-outfit – op mountainbikes via een prachtige off road route naar het strand bij Paal 8. Voor degenen die niet willen of kunnen fietsen, zorgen we voor een alternatief programma zoals struinen door de duinen of paardrijden op het strand. Bij Paal 8 gaan we een uurtje strandjutten, oftewel actief bezig zijn om het eiland mooi en schoon te houden, met na afloop gegarandeerd een heel goed en voldaan gevoel.

Fatbiken op het strand van Terschelling

Diner op het strand

We sluiten de dag stoer afsluiten met een voedzaam en gezond diner. Wat dacht u van een overheerlijk lokal diner in Strandpaviljoen Heartbreak Hotel op het strand van Oosterend? Het nagerecht wordt geserveerd bij een sfeervol kampvuur op het strand. Aansluitend kunt u – naar keuze – genieten van een optreden van zanger Hessel en zijn dochter Tess in het beroemde muziekcafé De Groene Weide.

Sportieve ochtendsessies

Na een nacht heerlijk slapen gaan we ’s ochtends nog voor het ontbijt een uurtje sportief de natuur in. Wat dacht u van trailrunnen door de schitterende natuur, een uurtje kickboksen of een clinic hardlopen onder leiding van een ervaren looptrainer? Voor de liefhebbers is er ook yoga in de duinen of een meditatieve stiltewandeling. Na het ontbijt in het hotel heeft u een uurtje vrij te besteden voordat de boot u weer naar de wal brengt.

Is mijn vitaliteitsuitje ook belastingaftrekbaar?

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw vitaliteitsuitje met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belastingaftrekbaar te maken. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over alle mogelijkheden zodat u vooral niet teveel betaalt.

Paardrijden met Friese Paarden op Terschelling 2

Nieuwsgierig geworden naar een onvergetelijk vitaliteitsuitje op Terschelling?

Neem dan snel contact met ons op. Bel met ons of vul het contactformulier in. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag langs om uw wensen door te nemen. Dit vitaliteitsuitje is ook gemakkelijk coronaproof te organiseren.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens