• Nederlands

Werk samen aan de vitaliteit in het bedrijf! Vitaliteitsuitje voor bedrijven op Terschelling

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om tijdens een bedrijfsuitje gezond en sportief bezig te zijn? Denk dan eens aan een unieke bestemming: Terschelling voor een nieuw concept een vitaliteitsuitje. Naast het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn, biedt Terschelling u de perfecte omstandigheden voor een geweldig vitaliteitsuitje. Ga vitaal met zijn allen het nieuwe jaar in!

Mountainbikes en strandjutten
We ontvangen u op het eiland voor een heerlijke lunch met lokale, verse en gezonde producten in restaurant Zeezicht, direct op de haven. Daarna gaan we – gestoken in een allweather-outfit – op mountainbikes via een prachtige off road route naar het strand bij Paal 8. Voor degenen die niet willen of kunnen fietsen, zorgen we voor een alternatief programma zoals hiken of met Landrovers. Bij Paal 8 gaan we een uurtje strandjutten, oftewel actief bezig zijn om het eiland mooi en schoon te houden, met na afloop gegarandeerd een heel goed en voldaan gevoel.

Diner op het strand
We sluiten de dag stoer afsluiten met een voedzaam en gezond diner. Wat dacht u van een overheerlijk winters diner in Strandpaviljoen Heartbreak Hotel op het strand van Oosterend? Het nagerecht wordt geserveerd bij een sfeervol kampvuur op het strand. Aansluitend kunt u – naar keuze – genieten van een optreden van zanger Hessel en zijn dochter Tess in het beroemde muziekcafé De Groene Weide.

Sportieve ochtendsessies
Na een nacht heerlijk slapen gaan we ’s ochtends nog voor het ontbijt een uurtje sportief de natuur in. Wat dacht u van trailrunnen door de schitterende natuur, een uurtje kickboksen of een clinic hardlopen onder leiding van een ervaren looptrainer? Voor de liefhebbers is er ook yoga in de duinen of een meditatieve stiltewandeling. Na het ontbijt in het hotel heeft u een uurtje vrij te besteden voordat de boot u weer naar de wal brengt.

Is mijn vitaliteitsuitje ook belastingaftrekbaar?
Er zijn meerdere mogelijkheden om uw vitaliteitsuitje met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belastingaftrekbaar te maken. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over alle mogelijkheden zodat u vooral niet teveel betaalt.

Nieuwsgierig geworden naar een onvergetelijk vitaliteitsuitje op Terschelling?
Neem dan snel contact met ons op. Bel met 0566-622222 of vul het contactformulier in. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag langs om uw wensen door te nemen.

 

 

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Meer mogelijkheden op Terschelling:

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..