Wintersport Arrangementen

Onze meest geboekte Wintersport arrangementen

Bij Sailing Dutchman Events kun je diverse bijzondere en avontuurlijke wintersportarrangementen boeken. De twee meest geboekte arrangementen vindt je hier: Skiën in Katschberg en Authentiek Oostenrijk.

Skiën in Katschberg

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in de Oostenrijkse Alpen beleven? Sailing Dutchman bezorgt je een fantastische en bijzondere ski-ervaring in de betoverende omgeving van het Tauerngebergte. Katschberg geweldig skigebied voor ieder type wintersporter. Bekijk hier de inhoud van dit arrangement!

sneeuwschoen-wandelen-in-obervellach-oostenrijk

Authentiek Oostenrijk

Wil je met jouw bedrijf, relaties of collega’s een exclusief bedrijfsuitje beleven in de sneeuw of op het ijs? Of zoek je een bijzondere wintersport-bestemming voor jouw wintersportgroepsreis of incentive? Sailing Dutchman heeft voor de jou perfecte locatie gevonden: Obervellach. Uiteraard kun je er geweldig skiën, maar er is nog veel meer te beleven. Ervaar het authentieke Oostenrijk in al zijn facetten! Bekijk hier de inhoud van dit populaire wintersport arrangement!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Meer opties in de Wintersport

Natuurlijk heeft Sailing Dutchman veel meer te bieden wanneer je naar de sneeuw wilt met uw bedrijf. Laat je verrassen door de vele wintersportmogelijkheden op de meest fraaie locaties. En verheug je vervolgens op een bijzonder bedrijfsuitje. Want echt, er valt zoveel moois te beleven in een winterse wereld!

sleeën-oostenrijk-incentive

Meer weten over dit bijzondere wintersport arrangement?

Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens