Wintersport? Kies voor Zweden

Wintersport niet geschikt voor het hele team? Wel als je kiest voor Zweden!

Zweden biedt namelijk veel meer dan alleen maar skiën of snowboarden. Hier ervaar je de magie van een wintersportervaring die geschikt is voor iedereen. Neem je collega’s mee op een prachtig winters sprookje! Voor bedrijven die op zoek zijn naar de ultieme wintersport-totaalbeleving is Zweden een topbestemming! Je wilt immers dat iedereen – dus ook de niet-skiër – meegaat en plezier heeft. En juist daarvoor biedt Zweden volop mogelijkheden.

Hoe ziet dat winterse sprookje eruit?

Naast skiën, snowboarden en langlaufen kun je – bijvoorbeeld – op een sneeuwscooter rijden door de verse sneeuw. Geniet van de adembenemende omgeving met sledehonden tijdens een huskytocht. Of ga ijsvissen en sneeuwschoenwandelen door een prachtig winters landschap om na afloop in een tipi bovenop een berg te genieten van een winterse barbecue. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

‘Vergeet ook niet te genieten van een echte Zweedse sauna. Wie durft er vanuit de sauna zo de sneeuw in te duiken?’

‘s Avonds heerlijk dineren in een afgelegen berghut waar je met een arrenslee naartoe wordt gebracht. En last but not least: op jacht naar het noorderlicht. Het kan allemaal in Zweden! Zo’n winterse reis is onvergetelijk en geschikt voor iedereen. Het levert een geweldige wintersportervaring op, waarbij alle collega’s volop aan hun trekken komen.

Benieuwd? Bekijk hier alle mogelijkheden die Zweden te bieden heeft.

Ben je op zoek naar een wintersportbestemming om volop te skiën en snowboarden? Bekijk dan ons aanbod in Oostenrijk.

sneeuwscooter-safari-finland_

Fiscaal aantrekkelijk op wintersport met het bedrijf

Een wintersportreis met het bedrijf kan een flinke investering zijn. Daarom helpen wij je graag om het optimale uit deze investering te halen. Niet alleen met unieke belevenissen, maar ook met fiscaal advies. Wij informeren je met plezier én met kennis van zaken over de WKR-mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

Dus waarom niet je horizon verleggen en nieuwe dingen ontdekken? Waar wacht je nog op? Vraag ons wat er allemaal mogelijk is. We vertellen je er – geheel vrijblijvend – graag meer over!Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens