SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Wintersport met het werk

Volledig verzorgd op Wintersport

Wie wil er nou niet op wintersport met het werk. Alleen waar moet je beginnen en wat te doen met de mensen die niet willen of kunnen skiën. En hoe houd ik rekening met de WKR tijdens mijn wintersport uitje. Op al deze vragen hebben wij een antwoord en omdat iedereen anders is geven wij graag persoonlijk advies.

Wintersport activiteiten voor de niet skiërs

Vaak wordt een een wintersport met het werk georganiseerd door de ski fanaten. En deze vergeten vaak hoe belangrijk de doelgroep is die niet wil of kan skiën. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat deze doelgroep leuk vindt. Wat dacht u van de volgende wintersport activiteiten: sneeuwschoen wandelen en wild spotten met een ranger, met een sneeuwscooter omhoog rijden en naar beneden sleeën, ijsdriften op een bevroren meer of met een arrenslee door een winterwonderland rijden.

sneeuwschoenwandelen-wintersport-incentive-oostenrijk

Volledig verzorgd op Wintersport

Wij nemen u graag alle zorgen uit handen zodat u onbezorgd op wintersport kunt. Bedrijven vergeten vaak hoeveel tijd het kost om iets te organiseren. En realiseren zich niet altijd hoeveel verborgen geld het dan intern kost om een wintersport voor het werk te regelen.

Wintersport met het werk WKR proof (belasting aftrekbaar)

Veel mensen hebben er al direct of indirect mee te maken gekregen de WKR. Deze kan voor nare verrassingen zorgen bij thuiskomst. Om dit voor te zijn geven wij graag advies op maat om dit te voorkomen. En kijken wij samen hoe wij deze reis gedeeltelijk of geheel wkr proof (belasting aftrekbaar) kunnen maken.

Nieuwsgierig geworden?

Vul dan snel het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om alle wensen door te spreken. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag langs om te brainstormen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens