SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Wintersport voor bedrijven

Wintersport voor bedrijven volledig verzorgd

Een wintersport voor bedrijven organiseren betekent heel wat anders dan het regelen van een groepsreis naar de wintersport voor vrienden en familie. Binnen een bedrijf heb je immers vaak te maken met een zeer uiteenlopende doelgroep, met verschillende interesses en verschillende wensen, terwijl iedereen wel graag dezelfde ultieme wintersportbeleving wil ervaren.

Activiteiten voor niet-skiërs

De activiteiten voor de niet-skiërs zijn misschien wel het belangrijkste tijdens een wintersport voor bedrijven. Want de ervaren skiërs gaan snel omhoog de berg op en de anderen blijven achter. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij de niet-skiërs ook volop aan hun trekken kunnen laten komen door hen een geweldige wintersportbeleving aan te bieden.

WKR-vriendelijk op wintersport

Niet geheel onbelangrijk is de WKR. Het laatste wat je wilt zijn naheffingen ontvangen bij thuiskomst van uw wintersportreis. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden om uw wintersport met het bedrijf WKR-vriendelijk te maken.

Groep wandelaars op besneeuwde bergen

Meer weten over onze wintersport voor bedrijven?

Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel bij ons aan. Wij houden van persoonlijk contact en komen ook graag bij je langs om te brainstormen over uw wintersport event.

Groep op Wintersport

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens