SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zeilen op de Waddenzee

Het gevoel van er even helemaal tussenuit te zijn

Zeilen op de Waddenzee speciaal voor groepen als teambuilding of bedrijfsuitje. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt de teamspirit, de onderlinge band en het groepsgevoel. Wanneer u Harlingen verlaat en met volle zeilen de Waddenzee opvaart, laat u al snel alle dagelijkse drukte achter u. Geniet van het prachtige panorama van het UNESCO natuurgebied de Waddenzee en verbaas u over het bijzondere landschap. En gegarandeerd dat u onderweg de zeehonden op de zandbanken ziet liggen.

Opties tijdens een zeiltocht op de Waddenzee

Er zijn diverse manieren om onze zeilcharters in te zetten. Wilt u een dag(deel) zeilen of een geheel weekend? Wilt u overnachten aan boord? Dat kan uiteraard allemaal. U zult versteld staan van de luxe en uitstraling die u aan boord  aantreft. Om de zeiltocht op de Waddenzee een spectaculair tintje te geven kunnen wij halverwege de overtocht ook ribs langszij laten komen. Deze ribs bieden de mogelijkheid om op hoge snelheid een rondje te varen. En wilt u laten cateren of liever zelf koken met uw team of bedrijf? Er zijn allerlei opties mogelijk die we graag met u bespreken.

bedrijfsuitje-zeilen-waddenzee

WKR-vriendelijke bedrijfsuitje Zeilen op de Waddenzee

Wij geven u met plezier – en met kennis van zaken – advies hoe u uw bedrijfsuitje zeilen op de Waddenzee gedeeltelijk of geheel WKR-vriendelijk (belasting aftrekbaar) maakt, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Meer weten over het Zeilen op de Waddenzee?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over de mogelijkheden van het zeilen op de Waddenzee.

Zeilen op de Waddenzee

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens