SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje zeilen op de Waddenzee

Met volle zeilen het wad op

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Zeil dan met ons mee op de Waddenzee!
Sailing Dutchman heeft meer dan 25 jaar ervaring met groepen op de Waddenzee. Naast het zeilen kunnen wij uw bedrijfsuitje compleet maken met een verrassend en volledig verzorgd programma op een van de Waddeneilanden.

Droogvallen op een zandbank

Een van de bijzondere dingen aan de Waddenzee is dat twee derde van de Waddenzee droogvalt met laagwater. Droogvallen met een schip op een zandbank is echt een bijzondere belevenis. Stelt zich eens voor dat u aan het voetballen of barbecueën bent op de zeebodem. En met een beetje geluk komt er een nieuwsgierige zeehond langs om te kijken wat u aan het doen bent.

Programma op de eilanden

Mocht u Terschelling als bestemming kiezen, en wilt u actief bezig zijn? Dan kunnen wij voor u een strandprogramma verzorgen met blokarten, powerkiten of coast raften.

WKR-vriendelijke bedrijfsuitjes

Aan de hand van uw wensen maken wij uw bedrijfsuitje zeilen op de Waddenzee gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar).

Meer weten over een bedrijfsuitje zeilen op de Waddenzee?

Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel voor uw uitje aan. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om te brainstormen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens