Bedrijfsuitje in de Ardennen

Actief genieten in de Ardennen

Bedrijfsuitje in de Ardennen organiseren? De Ardennen zijn de ideale locatie om actief te ontspannen met uw collega’s en/of relaties tijdens een bedrijfsuitje. Bovendien is dit prachtige gebied dichterbij dan u denkt! Onze uitvalsbasis Dinant, een van de leukste stadjes in de Ardennen, ligt slechts op een klein uurtje rijden vanaf Brussel. Door zijn prachtige ligging aan de beide Maasoevers is Dinant een van de bekendste toeristenplaatsen in de Ardennen.

Bourgondisch genieten in België

U overnacht in een kasteel, landhuis of authentieke hotelletje. Sluit de dag af met een BBQ bij een kampvuur. Dat betekent bourgondisch genieten van het beste dat België te bieden heeft.

Spectaculaire outdooractiviteiten in de Ardennen

De Ardennen lenen zich voor spectaculaire indoor- en outdoor activiteiten zoals abseilen, klimmen over diverse via ferrata’s (waarbij u hoogtes en plaatsen kunt bereiken die normaliter alleen voor ervaren klimmers toegankelijk zijn), kanoën op idyllische riviertjes en fietsen over de mooiste mtb-tracks. Geniet na afloop van een originele Belgische bierproeverij en uw dag kan niet meer stuk!

Mountainbiken in de Ardennen

Is mijn bedrijfsuitje naar de Ardennen belasting aftrekbaar?

Wij geven u met plezier – en met kennis van zaken – advies hoe u uw bedrijfsuitje WKR-vriendelijk (belasting aftrekbaar) maakt, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Meer weten? Lees hier alvast onze blog.

 

Dinant aan de Meuse in de Ardennen

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Contact opnemen over een bedrijfsuitje in de Ardennen

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje in de Ardennen? Neem dan snel contact met ons op! Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om te brainstormen over uw bedrijfsuitje naar de Ardennen.

Contactgegevens

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens