SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zeilen op het IJsselmeer

Bedrijfsuitje of teambuilding op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer als bedrijfsuitje of teambuilding. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt de teamspirit, de onderlinge band en het groepsgevoel. Wanneer u de haven verlaat en met volle zeilen het IJsselmeer opvaart, laat u alle dagelijkse besognes achter u. Geniet van de weidse vergezichten en verbaas u over het schitterende uitzicht vanaf het dek. De afvaart kan plaatsvinden in bekende havens zoals Enkhuizen, Lelystad en Lemmer, maar in overleg zijn natuurlijk ook andere opstapplaatsen mogelijk.

Dagtocht of meerdaagse zeiltochten op het IJsselmeer

Er zijn diverse manieren om onze zeilcharters in te zetten op het IJsselmeer. Wilt u een dagtocht maken of een meerdaags arrangement? Uiteraard kunt u ook overnachten aan boord. U zult versteld staan van de luxe en uitstraling die u aan boord aantreft. En wilt u laten cateren tijdens uw uitje of liever zelf koken met uw team of bedrijf? Er zijn allerlei mogelijkheden die we graag met u bespreken.

skutsjesilen-stavoren-friesland

Uw bedrijfsuitje op het IJsselmeer belasting aftrekbaar

Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Meer weten over het zeilen op het IJsselmeer?

Neem dan snel contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van het zeilen op IJsselmeer.

haven-hoorn-ijsselmeer

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens