Ribvaren naar Vlieland of Terschelling

De meest spectaculaire overtocht die je maar kunt wensen

Op zoek naar een snelle en spectaculaire overtocht naar Vlieland of Terschelling dan is een overtocht met een rib het beste wat u maar kunt wensen. Zodra je in Harlingen aan boord stapt en vol gas de Waddenzee opvaart beleef je al een uniek gevoel van vrijheid. En met een beetje geluk spotje nog een zeehond op een zandbank.

Ribvaren met slecht weer

De ribs die wij inzetten voor uw overtocht naar Terschelling of Vlieland worden ook gebruikt voor bergingswerkzaamheden op zee. Op het moment dat andere schepen in de haven blijven, varen zij nog uit. Zolang u tegen een stootje kunt, brengen wij u graag over met een rib naar een van de eilanden.
En omdat deze boten gebouwd zijn voor zware omstandigheden op zee hoeft u zich ook geen zorgen te maken over uw bagage. Deze staat veilig en droog tijdens de overtocht.

Wildwatervaren en zeehonden spotten

U kunt natuurlijk ook een rib inzetten tijdens uw bedrijfsuitje om op een bijzondere manier (wildwatervaren) naar een zeehonden bank te varen. Tussen Vlieland en Terschelling liggen diverse zandbanken waarop de zeehonden bij laagwater liggen te zonnen. Met een rib kunt u ze ongekend dicht naderen. Een onvergetelijke ervaring!

Ribvaren Terschelling

Overtocht met een rib belasting aftrekbaar?

Afhankelijk van uw programma op Vlieland of Terschelling is het ribvaren gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar (WKR-proof). Het ribvaren bieden wij alleen aan voor zakelijke groepen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Nieuwsgierig naar het Ribvaren?

Neem dan snel contact met ons op. Wij kijken graag welke soort rib (open of dicht) bij u het beste past.

Zeehonden op de zandank

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens