SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Ribvaren als start van je bedrijfsuitje naar Vlieland of Terschelling

De meest spectaculaire overtocht die je maar kunt wensen

Op zoek naar een snel en spectaculair begin van je bedrijfsuitje of incentive? Kies dan voor een overtocht naar Vlieland of Terschelling met een rib. Je kunt deze spectaculaire overtocht toevoegen aan het uitje dat je via ons boekt. Zodra je in Harlingen aan boord stapt en vol gas de Waddenzee opvaart, beleef je al een uniek gevoel van vrijheid. En met een beetje geluk spot je bovendien een zeehond op een zandbank.

Ribvaren kan altijd

De ribs die wij inzetten tijdens jullie bedrijfsuitje naar Terschelling of Vlieland, worden ook gebruikt voor bergingswerk op zee. Op het moment dat andere schepen in de haven blijven, varen zij nog uit. Als jij ook wel tegen een stootje kan, varen wij je graag met een rib over naar een van de eilanden. En maak je geen zorgen over je bagage. Omdat deze boten gebouwd zijn voor zware omstandigheden op zee, staan alle spullen tijdens de overtocht veilig en droog.

Wildwatervaren en zeehonden spotten

Je kunt natuurlijk ook een rib inzetten tijdens jullie uitje om op een bijzondere manier (wildwatervaren) naar een zeehondenbank te varen. Tussen Vlieland en Terschelling liggen diverse zandbanken waarop de zeehonden bij laagwater lekker liggen te zonnen. Met een rib kun je ze ongekend dicht naderen. Een onvergetelijke ervaring!

Ribvaren Terschelling

Overtocht met een rib belasting aftrekbaar?

Wij regelen jullie bedrijfsuitje of incentive van A tot Z. Afhankelijk van jullie programma op Vlieland of Terschelling is het ribvaren gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar (WKR-proof). Het ribvaren bieden wij alleen aan voor zakelijke groepen. Wij kijken graag samen met jullie naar de mogelijkheden.

Zeehonden op de zandank

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens