SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Unieke locaties voor een kerst- of nieuwjaarsborrel!

Dacht je dat je alleen buitenactiviteiten kunt organiseren in de zomer, of wellicht nog net in het late voorjaar of de vroege herfst? Welnee! Ook in de winter is er van alles mogelijk. Beter gezegd: juist in de winter is er van alles mogelijk. En daar hoef je echt niet ver voor te reizen. Bij Sailing Dutchman hebben we drie geweldig leuke en originele locaties gevonden voor een knusse, warme en onvergetelijke winterse bijeenkomst. Ideaal voor – bijvoorbeeld – een bijzondere kerst- of nieuwjaarsborrel met je collega’s.

Wist je bijvoorbeeld dat winters Terschelling puur magisch is? En dat je op een landgoed vlakbij Utrecht het Zweedse buitenleven kunt ervaren? En heb je wel eens gedineerd in hartje Friesland tussen de Friese paarden? Het kan allemaal, en het is allemaal even bijzonder.

Winters Terschelling

Zie je het voor je? Een borrel bij een knapperend kampvuur op het strand, met op de achtergrond het geluid van de zee. Eerder die dag ben je aangekomen op Terschelling, waar een heerlijke lunch met lokale producten voor je klaarstond. Vervolgens kon je kiezen: een avontuurlijke strandrit in stoere Landrovers, of een relaxte huifkartocht door het winterse duinlandschap met onderweg natuurlijk warme glühwein. Na de borrel op het strand schuif je aan bij een diner met lokale (wild)producten, dat volledig op jouw wensen is afgestemd. Veel sfeervoller kan het bijna niet! Terschelling is de perfecte plek om even afstand nemen van de drukte van de dag, om tijd te maken voor elkaar en in alle rust plannen maken voor het nieuwe jaar. Je zult merken: het eiland heeft alles in huis voor een onvergetelijke winterse ervaring!

Vuurplaats

Vlakbij Utrecht, verscholen in de bossen van het 17e-eeuwse landgoed Vollenhoven, vind je De Vuurplaats. Wanneer je het terrein op loopt, waan je je meteen in een andere wereld, ver van alle drukte en dagelijkse beslommeringen, met de belofte van gezelligheid en avontuur. Bij De Vuurplaats ervaar je de verbondenheid met de natuur en de rust van het Zweedse buitenleven. Een ideale locatie voor een onvergetelijke kerst- of nieuwjaarsborrel, of voor een heerlijk kerstdiner: puur, origineel, en met eerlijke producten. Zo komt de groente uit de naastgelegen historische moestuin en het wild en vlees uit de regio. Alles bij De Vuurplaats ademt gezelligheid en ontspanning. De perfecte plek om het jaar gezamenlijk af te sluiten!

Kerstdiner met Friese grandeur

Ook optie nummer drie is origineel en onvergetelijk. Want wat dacht je van dineren tussen machtige Friese paarden? Je geniet bij een authentieke manege in hartje Friesland van een kerstborrel of kerstdiner met alles erop en eraan, in een magische sfeer. De prachtige en statige Friese paarden, met hun charme en grandeur, maken de borrel of het diner heel speciaal. Kies je voor een diner? Dan staan middenin de bak de kaarsen te schitteren op de prachtig gedekte tafels en kun je samen met je collega’s genieten van een heerlijk driegangenmenu, om daarna te feesten met livemuziek. De locatie, versierd met sfeerverlichting en vuurkorven, is betoverend, en bij helder weer kun je de sterren aan de hemel zien schitteren. Zoals gezegd: onvergetelijk!

Inspirerende locaties

Hebben we je al warm gemaakt voor zo’n bijzondere winterse borrel of diner op een unieke locatie? Of ben je misschien op zoek naar een andere inspirerende plek voor een kerst- of nieuwjaarsborrel? We hebben nog veel meer geweldige ideeën en die delen we graag met jou. Neem dus snel contact met ons op, dan vertellen we je er meer over!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens