SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Kerst- of nieuwjaarsborrel tussen de Friese paarden

Op zoek naar een originele invulling voor de kerst- of nieuwjaarsborrel? Wat dacht je van een kerstborrel tussen de mooiste Friese paarden?

Kerstgala met Friese grandeur

Samen met je team geniet je van een glaasje bubbels op jullie eigen kerstgala. Dan openen de staldeuren zich en wordt de zaal gevuld met het geluid van galopperende hoeven in het zand. De zwarte manen wapperen door de wind, de Friese paarden met hun charme en grandeur maken deze avond speciaal. Tussen de paarden staat een heerlijk aperitief op jullie te wachten. Want vanavond gaan jullie dineren tussen de Friese paarden. Middenin de bak, in een paddock, staan de kaarsen te schitteren op de gedekte tafels en wordt de innerlijke mens eerst verwend met een driegangenmenu.

Daarna, na het diner, barst het feest los met live muziek. Maar een gala is natuurlijk niet compleet zonder een fotoshoot. Daarom staat er een Friese sjees klaar om de mooiste herinnering, samen met je collega’s, vast te leggen. De locatie, versierd met sfeerverlichting en vuurkorven, is betoverend. Bij helder weer kun je de sterren aan de hemel zien schitteren. 

Inspirerende locaties voor een kerst- of nieuwjaarsborrel

Is een kerstgala met een Fries tintje iets voor jou? Maak dan een afspraak te paard en we nemen je graag mee naar het Friese platteland om alle details te bespreken. Of ben je op zoek naar een andere inspirerende locatie voor een kerstgala of nieuwjaarsborrel? We hebben genoeg ideeën en inspireren je graag!

WKR-vriendelijke kerst- en nieuwjaarsborrel

Wij geven met plezier – en met kennis van zaken – advies over het WKR-vriendelijk maken van de kerst- of nieuwjaarsborrel. Zodat jullie niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Nieuwsgierig geworden?

Meer weten over onze kerst- of nieuwjaarsborrels? Vul dan het contactformulier in en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat.

Kerstborrel tussen de Friese paarden

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens