SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Winterse borrel op Terschelling

Alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring

Warme chocomel + uitwaaien op het strand + kampvuur + oesters van het Wad + kaarslicht + sterrenhemel + zingen +dansen + duinen + borrel = een onvergetelijke ervaring. Terschelling heeft alle ingrediënten voor een winterse borrel op het strand.

Want zo’n borrel, bij het kampvuur tussen de duinen met op de achtergrond de muziek van de zee, is de ideale omgeving om tijd te maken voor elkaar. Of om tijd te maken voor reflectie, even afstand nemen van de drukte van de dag en in alle rust plannen maken voor het nieuwe jaar. Naast een winterse borrel bieden wij ook kerstborrels aan op het strand.

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Op zoek naar een bijzondere manier om het jaar af te sluiten tijdens een kerstfeest met jullie bedrijf, maar zie je door alle bomen de kaarsjes niet meer? Denk dan eens aan een unieke bestemming: Terschelling. Naast het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn, zorgt Terschelling ook voor een echt ‘wij-gevoel’.

Lunch en strandrit

We ontvangen jullie op het eiland voor een heerlijke lunch met lokale producten in restaurant Zeezicht, direct op de haven. Daarna gaan we in diverse Landrovers op weg voor een stoere strandrit, eventueel aangevuld met een uurtje strandjutten. De borrel daarna bij het markante Wrakkenmuseum is dan ook meer dan verdiend!

kampvuur-strand-terschelling

Kerstdiner bij Heartbreak Hotel

We sluiten de dag stoer af met een overheerlijk diner. Wat dacht je van een viergangen kerstdiner in Strandpaviljoen Heartbreak Hotel op het strand van Oosterend? Waarbij het nagerecht wordt geserveerd bij een sfeervol kampvuur op het strand. Aansluitend genieten jullie van een optreden.

Is mijn kerstfeest ook belastingaftrekbaar?

Er zijn meerdere mogelijkheden om het kerstfeest met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belastingaftrekbaar te maken. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij jullie graag over alle mogelijkheden zodat je vooral niet teveel betaalt.

Nieuwsgierig geworden naar een sfeervol en onvergetelijk kerstfeest op Terschelling?

Neem dan snel contact met ons op.  Wij houden van persoonlijk contact en komen graag langs om de wensen door te nemen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens