Achter een scherm of op ontdekkingstocht

Ons motto: mooie ervaringen – maken mooie mensen – maken een mooiere wereld

En dat raakt aan iets dat je steeds vaker ziet in de samenleving: het streven naar minimalisme met minder nadruk op bezit. We geven elkaar liever een ‘ervaring’, zoals een dagje weg of een bioscoopbezoek, in plaats van weer een paar nieuwe sokken of het zoveelste geurtje. Juist in een tijd waarin alles wat we willen in een paar muisklikken is besteld, lijken we gedeelde ervaringen en de blijvende herinneringen daaraan veel waardevoller te vinden.

Onze herinneringen vertellen wie we zijn. Herinneringen vormen immers de brug tussen wie we waren en wie we zijn geworden. Door samen mooie herinneringen te creëren, zorgen we voor onderlinge verbinding en geluk.

Samen spelen
Hoe creëer je met je collega’s herinneringen die verbinden en beklijven? Door samen het avontuur aan te gaan! Want wie herinnert zich zijn leukste dag achter het bureau? Niemand toch? Het zijn juist de bijzondere ervaringen die blijven hangen. Bovendien brengt een ontdekkingstocht in de natuur herinneringen van vroeger naar boven. Herinneringen aan
eindeloze vrijheid en niet weten wat de dag gaat brengen. Klimmen in bomen met vriendjes en thuiskomen met kapotte knieën. Spelen in de regen, banjeren door de modder en thuis opwarmen bij de kachel met een kopje thee en een stukje chocola. Blijf dus samen spelen en ga met je team op avontuur!

Hoe gaan jullie herinneringen maken in 2023?
Een succesvol team is een team dat begrijpt dat het allemaal niet alleen om werk draait. Het meest succesvolle team speelt met elkaar, maakt plezier en creëert herinneringen samen. Hoe ga jij in 2023 met je team herinneringen maken die een positief gevoel geven en iedereen (nog meer) met elkaar verbinden?

Wil je eens – vrijblijvend – van gedachten wisselen over hoe je je team meer met elkaar kan verbinden middels een uitje? Laat je contactgegevens achter en we nemen contact met je op. We denken graag met je mee!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens