SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Achter een scherm of op ontdekkingstocht?

Ons motto: mooie ervaringen – maken mooie mensen – maken een mooiere wereld

Dit komt samen met een trend die steeds vaker opduikt in de maatschappij: de drang naar minimalisme met minder nadruk op bezittingen. We geven elkaar liever een ‘ervaring’, zoals een dagje weg of een bioscoopbezoek, in plaats van wéér een paar nieuwe sokken of nóg een flesje parfum. Het is opmerkelijk hoe, juist in een tijd waarin alles met een paar klikken te bestellen is, gedeelde ervaringen zoals en de blijvende indrukken die ze achterlaten, als waardevoller worden gezien. Samen plezier maken wordt steeds belangrijker. Wie weet is dat uitje vol sneeuwpret precies wat de ander nodig heeft.

Onze herinneringen vertellen wie we zijn. Ze vormen de brug tussen wie we ooit waren en wie we zijn geworden. Door gezamenlijk onvergetelijke herinneringen te creëren, zorgen we voor onderlinge verbinding en geluk.

Samen spelen

Hoe kun je met je collega’s onvergetelijke herinneringen opbouwen die verbinden? Door samen het avontuur aan te gaan! Want wie herinnert zich zijn leukste dag achter het bureau? Niemand toch? Het zijn juist de bijzondere ervaringen die blijven hangen. Bovendien brengt een ontdekkingstocht in de natuur oude herinneringen tot leven. Herinneringen aan grenzeloze vrijheid en niet weten wat de dag gaat brengen. Klimmen in bomen met vrienden en thuiskomen met bezeerde knieën. Spelen in de regen, banjeren door de modder, en thuis opwarmen bij het haardvuur met een kopje thee en een stukje chocolade. Blijf dus samen spelen en stort je team in een gezamenlijk avontuur!

Hoe gaan jullie herinneringen maken?

Een succesvol team is een team dat begrijpt dat het leven niet alleen om werk draait. Het meest succesvolle team speelt met elkaar, maakt plezier en bouwt samen herinneringen op. Hoe ga jij met je team herinneringen maken die een positieve indruk nalaten en iedereen (nog meer) met elkaar verbinden?

Wil je eens van gedachten wisselen over hoe je je team meer met elkaar kan verbinden middels een uitje? Laat je contactgegevens achter en we nemen contact met je op. We denken graag met je mee!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens