SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Een bijzondere incentive naar IJsland

Voor de echte avonturenzoekers

Op zoek naar een heel bijzondere incentive of personeelsreis naar IJsland?
IJsland, gelegen aan de rand van de Noordpool, is een land als geen ander. Smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, gletsjermeren vol ijsblokken, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, talloze basalt-formaties, zwarte stranden en warmwaterbronnen maken IJsland uniek en brengen je als het ware terug naar de kern van de aarde. Dit maakt IJsland tot een heel bijzondere bestemming voor een incentive of personeelsreis.

Adembenemende watervallen

Ga mee op avontuur, wandel langs ravijnen en daal via prachtige routes af naar een van de vele betoverende en adembenemende watervallen. Of maak een gletsjerhike, ga ijsklimmen en kom daarna heerlijk tot rust in een van de vele warmwaterbronnen en hotsprings.

Natuurfenomeen

Bewonder een ongelooflijk natuurfenomeen in National Park Thingvellir, waar de Euraziatische en Amerikaanse aardplaten elkaar ontmoeten en geisers tot uitbarsting komen. Een prachtig en indrukwekkend gezicht!

Authentieke ervaringen

Op zoek naar een echte adrenaline kick? Ga dan raften op een van de meest spectaculaire rivieren van Europa, of spot walvissen en orka’s op een authentieke vissersboot. Of beleef de ultieme Eskimo-ervaring: sleeën met een huskyslee over een van de vele gletsjers.

Bijzondere overnachtingen

Overnacht aan de voet van een waterval en bewonder vanuit de tent het adembenemende schouwspel. Of overnacht in een volledig geïsoleerde glazen iglo onder een schitterende sterrenhemel en ervaar de spectaculaire kleuren van het Noorderlicht. Hoe onvergetelijk kan een personeelsreis of incentive zijn?

Noorderlicht IJsland

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om te brainstormen over alle mogelijkheden.

People Snorkeling swimming diving in the blue cold glacier water

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens