SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Incentive of personeelsreis naar Italië

Ervaar zelf de magie

Op zoek naar een onvergetelijke incentive of personeelsreis naar Italië? Wij nemen je graag mee naar dit land met zijn vele gezichten. De prachtige historische steden, de schitterende natuur en meren zijn haast niet op een foto vast te leggen zo mooi. Je moet er zelf geweest zijn om de magie van dit geweldige land kunnen te beleven.

Prachtige steden

Iedereen is bekend met oude steden als Rome, Florence en Venetië. Maar wat dacht je van de nog onontdekte kuststad Bari aan de Adriatische zee? Hier vind je nog het authentieke Italië. Het is een perfecte uitvalsbasis voor jouw volgende incentive.

Geen zin in drukte

Heb je geen zin in drukte? Ga dan van de gebaande paden af de natuur in en geniet van de overweldigende rijkdom en variatie in landschappen. Naast een bezoek aan een van de uitgestrekte olijfboomgaarden of wijnvelden, uiteraard met bijbehorend bezoek en proeverij, kun je ook kiezen voor een meer avontuurlijke bestemming voor je incentive of personeelsreis. Wat dacht je van de Dolomieten, Toscane of de stad Siena? En wil je liever genieten van de kust en alle mogelijkheden, dan is de Amalfi-kust zeker een aanrader.

 

Wintersport

Misschien zou je er niet direct aan denken maar Italië is ook een op en top wintersport bestemming voor een incentive of personeelsreis. Naast prachtige wintersport mogelijkheden kun je een reis ook een culinair tintje geven. Vooral de tegen de Zwitserse grens gelegen gebieden zoals Breuil-Cervinia zijn naast uitdagend ook erg sneeuwzeker. Je vindt hier ook de hoogste skiliften van Europa.

Italiaanse keuken

Als iets niet mag ontbreken tijdens je incentive of personeelsreis, dan is het wel de Italiaanse keuken. Word ’s ochtends wakker met de geur van een Italiaanse espresso en sluit de dag af met de heerlijkste gerechten en een limoncello. Voor de fijnproever is Italië een waar walhalla.

 

 

Italiaanse chef aan het werk

Is mijn incentive of personeelsreis belasting-aftrekbaar?

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw incentive of personeelsreis naar Italië geheel of gedeeltelijk WKR-proof te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsbezoek of combineer het met een duurzaam thema. Met onze jarenlange ervaring geven wij je graag een passend advies over de WKR-mogelijkheden.

 

 

Skier met uitzicht, Breuil-Cervinia, Italie

Nieuwsgierig geworden naar een incentive naar Italië?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag langs om te brainstormen over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens