SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje in de Ardennen

Actief genieten in de Ardennen

Bedrijfsuitje in de Ardennen organiseren? De Ardennen zijn de ideale locatie om actief te ontspannen met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje. Bovendien is dit prachtige gebied dichterbij dan u denkt! Onze uitvalsbasis Dinant, een van de leukste stadjes in de Ardennen, ligt slechts op een klein uurtje rijden vanaf Brussel. Door zijn prachtige ligging aan de beide Maasoevers is Dinant een van de bekendste toeristenplaatsen in de Ardennen.

 

Bourgondisch genieten in België

Overnacht in een kasteel, landhuis of authentiek hotelletje. Sluit de dag af met een BBQ bij een kampvuur. Dat betekent bourgondisch genieten van het beste dat België te bieden heeft!

Mountainbiken in de Ardennen

Spectaculaire outdooractiviteiten in de Ardennen

De Ardennen lenen zich voor spectaculaire indoor- en outdoor activiteiten zoals abseilen, klimmen over diverse via ferrata’s (waarbij je hoogtes en plaatsen kunt bereiken die normaliter alleen voor ervaren klimmers toegankelijk zijn), kanoën op idyllische riviertjes en fietsen over de mooiste mtb-tracks. Geniet na afloop van een originele Belgische bierproeverij en je dag kan niet meer stuk!

Dinant aan de Meuse in de Ardennen

Contact opnemen over een bedrijfsuitje in de Ardennen

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje in de Ardennen? Neem dan snel contact met ons op! Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij je langs om te brainstormen over je bedrijfsuitje naar de Ardennen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens