SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje in de Ardennen

Actief genieten in de Ardennen

De Ardennen zijn de ideale locatie om actief te ontspannen met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje. In dit gebied waan je je echt even in een andere wereld. Het landschap is door het beginnende gebergte een stukje ruiger dan hoe wij het kennen in Nederland. En dat is precies waarom wij zo van de Ardennen houden. Je kunt hier echt de natuur induiken en voor deze avontuurlijke trip hoef je het vliegtuig niet in te stappen.

Genieten in de Ardennen

In de Ardennen draait alles om Bourgondisch genieten. Het is een waar paradijs voor fijnproevers, met heerlijke kazen, ambachtelijke vleeswaren en lokaal gebrouwen bier. Maar het gaat niet alleen om eten. Na een wandeling door de bossen kun je ontspannen bij een haardvuur in een herberg. Verken lokale markten voor verse lekkernijen en bezoek wijngaarden voor proeverijen. De perfecte mix van lekker eten, prachtige natuur en gastvrijheid maakt de Ardennen een onvergetelijke bestemming voor wie wil genieten van het goede leven.

Spectaculaire outdooractiviteiten in de Ardennen

De Ardennen lenen zich voor spectaculaire indoor- en outdoor activiteiten zoals abseilen, klimmen over diverse via ferrata’s (waarbij je hoogtes en plaatsen kunt bereiken die normaliter alleen voor ervaren klimmers toegankelijk zijn), kanoën of (pack)raften op idyllische riviertjes en fietsen over de mooiste mtb-tracks. Geniet na afloop van een originele Belgische bierproeverij en je dag kan niet meer stuk! Voor liefhebbers van outdooravonturen is dit de ultieme bestemming vol activiteiten te midden van adembenemende natuur.

Contact opnemen over een bedrijfsuitje in de Ardennen

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje in de Ardennen? Neem dan snel contact met ons op! Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij je langs om te brainstormen over je bedrijfsuitje naar de Ardennen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens