SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Schotland

Wij kennen de plekjes waar iedereen naar op zoek is

Bijzondere en geslaagde incentives of personeelsreizen naar Schotland: Sailing Dutchman kan het als geen ander voor u verzorgen.

 

Cultuur, natuur en verhalen

Schotland, dat is eeuwenoude cultuur en een ongeëvenaard landschap. Geniet van de sfeer van oude landhuizen en kastelen, luister naar verhalen van een roemrucht verleden en rijd over schitterende landweggetjes met indrukwekkende uitzichten waar je ook kijkt.

Westkust: eilandjes en sfeervolle hotels

Neem de boot naar een van de vele eilandjes, waar het leven nauwelijks veranderd is in al die jaren en de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Bekijk vanaf de boot de schitterende panorama’s die voorbijkomen, met visarenden, zeehonden, dolfijnen en met een beetje geluk zelfs walvissen. Overnacht in sfeervolle hotels en bed&breakfasts, waar de gastheer alle tijd neemt voor zijn gasten. Want niemand heeft haast in Schotland, en dus wij ook niet.

Highlands, whisky en geschiedenis

Ervaar de bijzondere sfeer van de Highlands, waar een ongeëvenaard en indrukwekkend landschap wordt gecombineerd met oude cultuur, roemruchte geschiedenis en schitterende architectuur. Natuurlijk gaat u whisky proeven, en brengt u een bezoek aan de historische steden Edinburgh en Glasgow. Ervaar de bijzondere sfeer van een rugby wedstrijd en de Highland Games, en kom zelf in actie tijdens een relaxed partijtje golf in een prachtige omgeving.

Kampvuur in een kasteel

Een bezoek aan een van de vele kastelen in de omgeving mag uiteraard niet ontbreken. En om alle indrukken van overdag te verwerken, kunt u aan het eind van de dag bijkomen bij een sfeervol kampvuur op een prachtige plek midden in de Highlands.

Geweldig uitzicht over Edinburgh

Mogelijkheden voor een incentive of bedrijfsreis in Schotland

U zult tijdens uw incentive of bedrijfsreis merken dat Schotland veel meer is dan het land van doedelzakken en kilts. Schotland is back to basics, volop genieten en volop inspiratie opdoen in de overweldigende natuur en gastvrije omgeving.

 

Whisky tasting woman

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van een persoonlijke benadering en komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen door te spreken.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens