SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Schotland

Maak je eigen sprookje in Schotland

Schotland is een land dat bekend staat om de geschiedenis, adembenemende landschappen en rijke cultuur. Met de mooiste kastelen, lochs, ruige bergen en bijzondere eilanden trekt Schotland jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld.

 

Cultuur, natuur en verhalen

Schotland, dat is eeuwenoude cultuur en een ongeëvenaard landschap. Geniet van de sfeer van oude landhuizen en kastelen, luister naar verhalen van een roemrucht verleden en rijd over schitterende landweggetjes met indrukwekkende uitzichten waar je ook kijkt.

Het landschap van Schotland is adembenemend. De Highlands met hun met mist bedekte bergen, diepe valleien en uitgestrekte heidevelden zijn landschappen waar je van droomt.

Westkust: eilandjes en sfeervolle hotels

Neem de boot naar een van de vele eilandjes, waar het leven nauwelijks veranderd is in al die jaren en de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Bekijk vanaf de boot de schitterende panorama’s die voorbijkomen, met visarenden, zeehonden, dolfijnen en met een beetje geluk zelfs walvissen. Overnacht in sfeervolle hotels en bed&breakfasts, waar de gastheer alle tijd neemt voor zijn gasten. Want niemand heeft haast in Schotland, en wij dus ook niet.

Highlands, whisky en geschiedenis

Ervaar de bijzondere sfeer van de Highlands, waar een ongeëvenaard en indrukwekkend landschap wordt gecombineerd met oude cultuur, roemruchte geschiedenis en schitterende architectuur.

Natuurlijk moet je ook genieten van het culinaire aspect. Proef de lokale gerechten, zoals haggis, black pudding en whisky, die een belangrijk onderdeel vormen van de Schotse culinaire ervaring.

Overnachten in een kasteel

Ontdek de mysterieuze wereld van Schotland vanuit een kasteel! Geniet van een eigen landgoed en laat je ondertussen culinair verwennen door een privékok. Van teambuildingactiviteiten tot avontuurlijke outdoorervaringen, je kunt de omgeving verkennen tijdens wandelingen, kleiduifschieten en whiskyproeverijen.En om alle indrukken van overdag te verwerken, kunt je aan het eind van de dag bijkomen bij een sfeervol kampvuur. Meer weten? Lees hier alles over die bijzondere overnachting.

Roadtrip door Schotland

Verken Schotland tijdens een onvergetelijke roadtrip, samen met je collega’s. Laat je leiden door bijzondere landschappen, mystieke kastelen en de warme gastvrijheid van de Schotten. Van adembenemende hooglanden tot prachtige kustlijnen, elke kilometer biedt een nieuwe ontdekking. We beloven je een bedrijfsreis om nooit meer te vergeten! Benieuwd naar de mogelijkheden, lees hier dan meer.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van een persoonlijke benadering en komen graag persoonlijk bij je langs om jouw reis te plannen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens