Arrangement Mennen & De Stormruiter

Dagarrangement Mennen & De Stormruiter

Aan het eind van de ochtend wordt u gastvrij ontvangen bij Hotel-restaurant De Oorsprong een voormalige stoeterij die het Friese paardenras van de ondergang heeft gered. Hier wordt de geschiedenis verteld over De Oorsprong en het Friese paard.
Na dit stukje historie staat er een heerlijke Friese lunch klaar bij De Oorsprong en om vervolgens met marathonwagens door de prachtige omgeving van de Vegelinbossen te rijden.

Stormruiter

Bij terugkomst is er een borrel en aansluitend een Bildts Culinair buffet met streekproducten uit de provincie. Na het diner in de oude stallen van de stoeterij wordt de reis vervolgd naar het WTC Expo te Leeuwarden en kunt u genieten van de spectaculaire voorstelling De Stormruiter. Na afloop gaat u terug naar Hotel De Oorsprong voor een overnachting en ontbijt.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

De Stormruiter

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens