SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsfestival

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waar nog heel lang over nagepraat wordt? Een uitje met impact en met verbinding, in een schitterende omgeving? Denk dan eens aan een eigen bedrijfsfestival op een prachtige plek ergens in de natuur. Op een locatie die niemand verwacht, en die niemand nog kent, maar grote indruk maakt.

Perfect afgestemd op jouw bedrijf

Wij regelen jouw eigen, exclusieve festival op een adembenemende locatie. Met overdag allerlei superleuke activiteiten, perfect afgestemd op jouw bedrijf en op jouw wensen. Want wij weten als geen ander wat er allemaal mogelijk is.

Feest

’s Avonds kun je genieten van een heerlijke barbecue bij een knisperend kampvuur met daarna een spetterend feest. Zijn we op een afgelegen plek, dan zorgen we voor een geweldige band of gave DJ. Ben je ergens in de natuur, dan organiseren we een swingende silent disco. Iedereen kan zo helemaal uit zijn dak gaan, zonder enige overlast voor de natuur of de omgeving. En juist daardoor maakt het grote indruk. En wat dacht je ervan om daarna wild te kamperen in kleine safaritentjes? Nergens slaap je zo goed als onder een heldere sterrenhemel. Zeker weten: dat wordt een ervaring die je altijd bij zal blijven.

Verbinding

Zo’n eigen bedrijfsfestival is een unieke belevenis, waarbij je je verbindt met elkaar en met de omgeving. Je neemt de tijd voor elkaar, je luistert naar elkaar en naar elkaars verhalen. Niemand gaat eerder naar huis, want niemand wil eerder weg. En één ding is zeker: of je nu kiest voor een locatie in Nederland of in het buitenland, er zal nog heel lang over nagepraat worden. Want dit is geen gewoon bedrijfsuitje, maar een waardevolle en magische investering. In elkaar, in het bedrijf en in de toekomst.

Wil jij ook zo’n uniek en onvergetelijk eigen festival voor jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens