SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsreis

Wij helpen u uw bedrijfsreis belasting aftrekbaar te maken

Wilt u een unieke en onvergetelijke bedrijfsreis organiseren? Dan merkt u al snel dat het best lastig is om een bedrijfsreis te vinden die aan al uw wensen voldoet. Wij helpen u graag met de organisatie zodat u onbezorgd op reis kunt en verzekerd bent van een onvergetelijke belevenis.

Authentieke en onvergetelijke bedrijfsreizen

Wij zijn gespecialiseerd in authentieke en onvergetelijke bedrijfsreizen waarbij de beleving centraal staat. En u zult zien: wanneer je eenmaal geraakt bent door een van onze bijzondere belevenissen, wil je nooit meer anders!

kampvuur-strand-terschelling

Binnen en buitenlandse reizen

Aan de hand van uw wensen en budget gaan wij aan de slag en kijken welke bestemming het beste bij u past. Met onze jarenlange ervaring met binnen en buitenlandse bedrijfsreizen, kunnen wij u na een intake al snel diverse mogelijkheden laten zien die het beste aansluiten bij uw wensen. Neem hier alvast een kijkje voor een aantal inspirerende locaties voor een bedrijfsreis. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten wij gaan met alle plezier voor u aan de slag.

Volledig verzorgd

Wij nemen u alle zorgen uit handen: de reis, de overnachtingen, invulling van het programma en de catering. Op die manier kunt u onbezorgd genieten van uw bedrijfsreis.

Bedrijfsreis belasting-aftrekbaar

Wij helpen u graag – naast het tot in de puntjes organiseren van uw bedrijfsreis – met het fiscaal gedeeltelijk of geheel aftrekbaar maken van uw bedrijfsreis zodat u achteraf geen nare naheffingen krijgt. Wilt u meer weten over al onze tips lees dan onze blog.

 

Kanoen in Turkije

Nieuwsgierig geworden naar onze bedrijfsreizen?

Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en te luisteren naar uw wensen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens