Bedrijfsuitje Friesland

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje in Friesland? Sailing Dutchman is specialist in uitjes op en rond het water en heeft Friesland als thuisbasis. Zo bent u verzekerd van de kennis en ervaring van dé specialist in Friesland voor uw bedrijfsuitje.

Bijzondere activiteiten in Friesland
Wij laten u graag kennis maken met typisch Friese activiteiten zoals fierljeppen en skûtsjesilen of sloepvaren over de Friese meren. Maar wij brengen u ook graag de fijne kneepjes van het zeilen in een open boot bij. En wat dacht u ervan om de dag af te sluiten met een barbecue op een eilandje bij ondergaande zon? Er zijn genoeg redenen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje naar Friesland.

WKR-vriendelijke bedrijfsuitjes in Friesland
Wilt u meer weten over hoe u uw bedrijfsuitje naar Friesland gedeeltelijk of geheel WKR-proof kunt maken? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Meer weten over bedrijfsuitje in Friesland?
Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Wilt u echt iets heel bijzonders beleven?
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Waarom zou je het wiel uitvinden?

Veel bedrijven denken dat ze goedkoper uit zijn wanneer ze hun incentive of personeelsreis zelf regelen. Privé regelLees verder

Onze gids in Oostenrijk, Ron Kapteyn

Ron Kapteyn, onze gids in Oostenrijk Als Sailing Dutchman zijn we erg blij met ‘onze man’ in Oostenrijk:Lees verder

Digital Transformation

Wij krijgen steeds vaker signalen dat veel mensen zich zorgen maken over de digitale transformatie en eigenlijk nietLees verder