SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje Friesland

Veel meer dan je zou denken

Bij een bedrijfsuitje aan Friesland denk je natuurlijk gelijk aan water.
De mogelijkheden op het water zijn hier ook bijna eindeloos Wat dacht je van zeilen met klassiek houten Friese jachten, skûtsjesilen, zeilen met valkjes, sloepvaren of fierljeppen. Dit is maar een greep uit de mogelijkheden. En er is niks lekkerder dan de dag met een bbq op een eigen eilandje af te sluiten om daarna nog even het nachtleven in te duiken van een van de typische watersport dorpjes.

Mennen met Friese paarden

En wilt u liever een bedrijfsuitje zonder water dan hebben wij nog tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan mennen met Friese paarden. Het is echt een bijzondere ervaring om de leiding te nemen over deze prachtige dieren. En door onze exclusieve samenwerking met het Koninklijk Friesch Paardenstamboek en enkele top fokkers zijn wij in staat echt iets heel bijzonders voor jou bedrijfsuitje samen te stellen.

mennen-met-friese-paarden

WKR-vriendelijke bedrijfsuitjes in Friesland

Wilt u meer weten over hoe u uw bedrijfsuitje naar Friesland gedeeltelijk of geheel WKR-proof kunt maken? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Meer weten over bedrijfsuitje in Friesland?

Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

sloep-varen-friesland

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens