SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje Lapland

Alleen als je echt iets heel bijzonders zoekt

Wij zijn namelijk specialist in bijzondere Lapland-ervaringen.
Laat je ophalen door een sneeuwscooter. Landen op het vliegveld, uitstappen en meteen op een sneeuwscooter wegrijden.

Hoe geweldig is dat? Dit kan echt niet overal en zorgt voor een geweldig verrassingseffect bij de gasten. En maakt u zich geen zorgen over de bagage, hier wordt uiteraard voor gezorgd.

Overnachten in een lodge met sauna aan een meer

Als je naar Lapland gaat, wil je natuurlijk ook bijzonder overnachten. Wat dacht u van overnachten in een typische Finse lodge aan een bevroren meer? Duik eerst de sauna in en zoek daarna de verkoeling in een wak in het meer. Zo beleeft u het echte Finland!

IJskarten, ijsvissen en nog veel meer

Ga spectaculair ijskarten op een bevroren baan. Als u weleens gekart hebt, dan is dit echt next level karten. En wilt u liever iets rustigers? Ga dan sneeuwschoenwandelen en ijsvissen. Een Sami-instructeur brengt u de fijne kneepjes van het ijsvissen bij, terwijl u zich opwarmt aan een vuurtje met warme chocomelk. En wilt u echt de natuur van dichtbij beleven, dan raden wij u aan te gaan sneeuwschoenwandelen in het bijzondere Oulanka National Park.

 

Houten chalet Rukan Salonki Finland

Bedrijfsuitje naar Lapland belastingaftrekbaar?

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw bedrijfsuitje naar Lapland geheel of gedeeltelijk belastingaftrekbaar te maken (WKR-proof). In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met ons op. Met ons enthousiasme kunnen wij niet wachten voor u aan de slag te gaan en een onvergetelijk programma samen te stellen.

Noorderlicht Lapland

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens