SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bijzonder teambuilden op de waddeneilanden

Teambuilding op Vlieland

Op zoek naar een unieke teambuilding op Vlieland? Wij helpen u graag verder om op dit prachtige Waddeneiland een geslaagde teambuilding te organiseren. Omdat geen team hetzelfde is kijken wij aan de hand van uw wensen welke elementen het beste bij uw programma passen.

Vitaliteitsuitje voor bedrijven op Terschelling

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om tijdens een bedrijfsuitje gezond en sportief bezig te zijn?Naast het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn, bieden de Wadden u de perfecte omstandigheden voor een geweldig vitaliteitsuitje.

Fatbiken op het strand van Terschelling

Kerstfeest voor bedrijven op Terschelling

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om het jaar af te sluiten tijdens een kerstfeest met uw bedrijf, maar kunt u door alle bomen de kaarsjes niet meer zien? Denk dan eens aan een unieke bestemming: Terschelling. Naast het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn, zorgt Terschelling ook voor een echt ‘wij-gevoel’ met het eigen bedrijf.

Kerstdiner op Terschelling
bedrijfsuitje-zeilen-waddenzee

Welk eiland past het beste bij mijn bedrijfsuitje?

Als eilandspecialist en met onze jarenlange ervaring weten wij snel aan de hand van jouw wensen welk eiland het beste bij jullie bedrijf past. Onze ervaring is dat iedereen zijn of haar favoriete eiland op de Wadden heeft. Laat ons vooral weten wat jouw favoriete eiland is.

Is mijn vitaliteitsuitje ook belastingaftrekbaar?

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw vitaliteitsuitje met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belastingaftrekbaar te maken. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over alle mogelijkheden zodat u vooral niet teveel betaalt.

Contactgegevens