Bedrijfsuitje Vlieland

Bedrijfsuitje op Vlieland organiseren

Verlang jij ook zo naar het gevoel om even alles achter je te laten en te genieten van alles wat voor je ligt?
Stap dan op de veerboot, voel de wind door je haren en adem de zilte zeelucht in. En weet: dit bedrijfsuitje naar Vlieland wordt onvergetelijk.

Trotse mensen

Eilanders zijn trotse mensen, die met passie en vanuit hun hart over hun eiland en hun leven kunnen vertellen.
Deze bijzondere mensen en hun verhalen vormen de basis van onze bedrijfsuitjes. Wij laten je het echte eilandgevoel beleven!

Op Vlieland ervaar je direct het eilandgevoel

Zodra je van de boot komt, loop je direct het dorp in en ervaar je onmiddellijk het pure eilandgevoel. Als eilandspecialist weten wij de mooiste plekjes te vinden en organiseren we de meest bijzondere activiteiten. En wanneer je na een dag vol eilandbelevenissen met je blote voeten in het zand zit te genieten van een kampvuur, weet je hoe heerlijk het is om op een eiland te zijn.

Bedrijfsuitje Vlieland  WKR-proof?

Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naar Vlieland gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Onvergetelijk

Informeer snel bij ons naar alle mogelijkheden en vul het contact formulier in. Wij laten ons graag uitdagen om jouw bedrijfsuitje op Vlieland onvergetelijk te maken!

steiger-veerdienst-vlieland-texel

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens