Bedrijfsuitje Terschelling

Beleef het ultieme eilandgevoel

Bedrijfsuitje naar Terschelling organiseren? Verlang jij ook zo naar het gevoel om even alles achter je te laten en te genieten van alles wat voor je ligt?
Stap dan op de veerboot naar Terschelling, voel de wind door je haren en adem de zilte zeelucht in.
En weet: dit bedrijfsuitje naar Terschelling wordt onvergetelijk.

Het ultieme eilandgevoel

Als eilandspecialist weten we de mooiste plekjes te vinden en organiseren we de meest bijzondere activiteiten. Wat dacht u van fatbiken over de Noordvaarder, wadlopen op de Boschplaat of een buiten diner midden in de eilander natuur. En hoe kun je de dag beter afsluiten dan met je blote voeten in het zand bij een kampvuur met de ruisende zee op de achtergrond. Het ultieme eilandgevoel! Iets mooiers kun je je bijna niet wensen als afsluiting van jouw bedrijfsuitje naar Terschelling. En staat uw wens er (nog) niet tussen. Laat het ons vooral weten. Wij gaan met veel plezier voor u aan het werk.

Fatbiken op het strand van Terschelling

WKR-vriendelijke bedrijfsuitjes op Terschelling

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden om uw bedrijfsuitje naar Terschelling gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Nieuwsgierig geworden naar een bedrijfsuitje op Terschelling?

Vul dan snel het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Langs komen mag natuurlijk ook, wij laten je graag vol trots alle mogelijkheden en prachtige locaties van Terschelling zien.

“Spaar zoveel mogelijk herinneringen op Terschelling”

Wadlopen met ondergaande zon

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens