SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

De Wadden in de winter

Aan alles kun je merken dat het eindelijk de goede kant op gaat. En dus kan het niet lang meer duren dat het land opengaat en we er weer op uit kunnen trekken. Niet alleen privé, maar juist ook met het bedrijf. Het is logisch en begrijpelijk dat veel mensen nog aarzelen en nog niet durven te boeken. Maar degenen die dat wel durven, worden dubbel beloond: niet alleen zitten ze voor een dubbeltje op de eerste rang, maar ze hebben ook nog ruime keuze in welke periode ze weg willen en wat ze willen gaan doen.

De Wadden zijn momenteel ongelooflijk  populair

Omdat veel mensen de komende tijd liever nog niet naar het buitenland willen, liggen de binnenlandse bestemmingen het meest voor de hand. En wat we al meer dan een jaar merken: de Wadden zijn momenteel ongelooflijk  populair. Nu al is het op alle eilanden tot eind oktober druk met toeristen. Want het is een groot misverstand om bij de Waddeneilanden alleen te denken aan zon, zee, strand en happiness. Ook buiten het seizoen zijn de Wadden een geweldige bestemming.

 

 

Exclusief

Zo zijn er in de winter volop mogelijkheden om met je bedrijf iets bijzonders te doen. Je kunt relatief eenvoudig een hotel of restaurant exclusief afhuren, en ook kun je prima actief bezig zijn. Denk aan mountainbiken of fatbiken over het strand, paardrijden langs de vloedlijn, een wildplukwandeling maken, en zelfs wadlopen is een optie. Want wat voor weer het ook is: als je je gewoon warm kleedt is er niets aan de hand.  En hoe leuk is het om zo’n actieve dag bij een knapperend vuurtje af te sluiten met een winterse barbecue en heerlijke lokale producten?

 

Verse oesters van het wad

Binnenland of buitenlandse reis?

Als je je niet realiseert (of niet weet) wat er allemaal mogelijk is, laat je een enorme kans liggen. Want wat ook speelt: het is maatschappelijk gezien veel beter te verantwoorden om in het binnenland erop uit te trekken dan om naar het buitenland te gaan en – alsof er niets gebeurd is – in een vliegtuig te stappen. Bovendien: als je kiest voor vliegen, wees je er dan van bewust dat de algoritmes gaan doen waar ze goed in zijn: als er meer wordt gezocht naar vliegmogelijkheden gaan de prijzen meteen omhoog.

 

Zuivere zeelucht

Denk dus goed na over waar je als bedrijf je geld aan uit gaat geven. Maar denk ook weer niet te lang na, want dan loop je de kans dat er steeds minder te kiezen is. En wat is er mooier dan het jaar af te sluiten op een eiland? Je hebt het gevoel even helemaal weg te zijn en kunt er eenvoudig komen per auto, trein en boot. En wat ook kan: de start van het nieuwe jaar vieren op het eiland. Met elkaar de frisse wind door je haren laten waaien en de gezonde, zuivere zeelucht in te ademen. Hoe fijn is, dat, nu iedereen lang thuis heeft gezeten. Een betere start kun je je toch niet voorstellen?

Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is op de Wadden? Neem dan snel contact met mij op, dan vertelt ik het je met alle plezier!

Ilmar Wessels, entrepreneur @Sailing Dutchman

kampvuur-strand-terschelling

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens