SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje Wadlopen

Een heel bijzondere ervaring

Bent u op zoek naar een originele invulling voor uw bedrijfsuitje dan is wadlopen een van de activiteiten die u een keer gedaan moet hebben. Wij nemen bij het organiseren van uw bedrijfsuitje u graag het werk uit handen zodat u onbezorgd kunt genieten van het wadlopen.

De beste plekken voor het Wadlopen

Er zijn verschillende variaties op het gebied van wadlopen. Wilt u een fysiek niet te zwaar programma, dan raden wij u aan om onder de eilanden te blijven en met een gids een tocht te maken. Het leukste is natuurlijk om een tocht te eindigen met een proeverij van vers geplukte oesters.

Langere tocht

Mocht u graag een langere tocht willen maken dan is een tocht naar Ameland of Schiermonnikoog de beste optie. U start dan aan de vaste wal en loopt met laagwater naar een van de eilanden toe. Let er wel op dat de tijden van het laagwater per dag verschillen, waardoor u misschien wel bijtijds uw bed uit moet om op tijd te kunnen starten.

Verse oesters van het wad

Bedrijfsuitje wadlopen belasting aftrekbaar?

Afhankelijk van uw programma is het Wadlopen als bedrijfsuitje gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar (WKR-proof). Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel aan. Wij helpen u graag te bepalen welk programma het beste bij u past.

Wadlopen met gids

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens