SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje weekend weg

Uniek en onvergetelijk

Op zoek naar een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje waarbij u een heel weekend weg bent? Sailing Dutchman Events is de specialist op het gebied van bijzondere bedrijfsuitjes met een authentieke beleving.

Binnen- en buitenlandse bedrijfsuitjes weekend weg

Wat dacht u van een bijzonder weekend naar een van de Waddeneilanden of een weekend naar de Belgische Ardennen? Breng ons op de hoogte van uw wensen en wij gaan met plezier voor u aan de slag.
En mocht u liever iets verder weg willen, dan is dat ook geen enkel probleem. Kijk vooral even op onze pagina met buitenlandse reizen. Heeft u een idee maar staat het er nog niet tussen? Breng ons vooral op de hoogte, wij laten ons graag uitdagen en gaan met veel plezier aan de slag.

WKR-vriendelijk bedrijfsuitje

Er zijn diverse mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u bij thuiskomst geen nare naheffingen hoeft te verwachten. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden om uw bedrijfsuitje WKR-vriendelijk (belasting aftrekbaar) te maken.

Snorkelen in de Middellandse Zee

Meer weten over onze bedrijfsuitjes voor een
weekend weg?

Neem dan snel contact met ons op. En vraag vrijblijvend een voorstel op maat bij ons aan. Wilt u liever persoonlijk brainstormen over uw uitje? Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs.

sunset-port-andratx-mallorca

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens