SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje wintersport Katschberg

Verrassend veelzijdig skigebied voor groepen

Op zoek naar een out of the box bedrijfsuitje in de wintersport? Dan is het skigebied van Katschberg-Rennweg in Oostenrijk zeker een aanrader. Dit prachtige gebied heeft naast mooie pistes en een gezellige après-ski nog veel meer te bieden. Bijkomend voordeel: het ligt op slechts een dik uur rijden vanaf de luchthaven van Salzburg. Katschberg is een verrassend leuk dorpje dat volop skiplezier en gezelligheid biedt, echter zonder grootschaligheid en grote drukte. Het skigebied is heel sneeuwzeker en je kunt er daarom volop genieten van echte sneeuw. Iedereen komt er aan zijn trekken, van beginner tot de meest ervaren skiër. Een groot voordeel voor groepen: het skigebied is niet te groot en heel overzichtelijk, zodat je elkaar altijd weer tegenkomt.

Mogelijkheden voor niet-skiërs

De niet-skiërs zijn ook een belangrijke doelgroep tijdens de wintersport. Ook zij willen graag een onvergetelijke wintersportervaring beleven, maar worden – onterecht – vaak vergeten. Wat dacht je van sneeuwschoen wandelen en wild spotten met een ranger, paragliden boven een winters landschap of arrenslee rijden door de sneeuw? Stuk voor stuk bijzondere winterse activiteiten, en tevens door ons eenvoudig te organiseren. Bovendien: dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden die Katschberg te bieden heeft.

Wellness, sneeuwschoenwandelen en meer

Katschberg-Aineck biedt naast fantastische skimogelijkheden ook heel veel leuke activiteiten naast het skiën. Zo kun je sneeuwschoen wandelen door het prachtige gebied, je met de arrenslee laten vervoeren naar een hut voor een heerlijk diner, of genieten van de uitgebreide en zeer betaalbare wellness faciliteiten.

Après-ski in Katschberg

Ook après-ski mogelijkheden zijn er volop, maar alles op gemoedelijke en overzichtelijke schaal. Ook prettig: alles is op loopafstand.

Bedrijfsuitje Wintersport belasting aftrekbaar?

Wij denken graag met je mee om jullie bedrijfsuitje gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van jullie wensen geven wij graag advies over de beste mogelijkheden.

arrenslee-katschberg-oostenrijk

Meer weten over een veelzijdig wintersport-bedrijfsuitje?

Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden die een Katschberg te bieden heeft voor een verrassend en veelzijdig bedrijfsuitje.

Vrouw in actie op de piste

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens