• Nederlands

Verrassend veelzijdig skigebied voor groepen Bedrijfsuitje wintersport Katschberg

Op zoek naar een out of the box bedrijfsuitje in de wintersport? Dan is het skigebied van Katschberg-Rennweg in Oostenrijk zeker een aanrader. Dit prachtige gebied heeft naast prachtige pistes en een gezellige après-ski nog veel meer te bieden. Bijkomend voordeel: het ligt op slechts een dik uur rijden van de luchthaven van Salzburg.

Mogelijkheden voor niet-skiërs
De niet-skiërs zijn misschien wel de belangrijkste doelgroep tijdens uw bedrijfsuitje naar de wintersport. Ook zij willen graag een onvergetelijke wintersportervaring beleven, maar worden – onterecht – vaak vergeten. Wat dacht u van sneeuwschoen wandelen en wild spotten met een ranger, paragliden boven een winters landschap of arrenslee rijden door de sneeuw? Stuk voor stuk bijzondere activiteiten, en stuk voor stuk door ons eenvoudig te organiseren. Bovendien: dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden die Katschberg te bieden heeft.

Bedrijfsuitje Wintersport belasting aftrekbaar?
Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naar de wintersport gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Meer weten over een veelzijdig wintersport-bedrijfsuitje?
Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die Katschberg te bieden heeft voor een verrassend en veelzijdig bedrijfsuitje wintersport.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat dacht u van deze mogelijkheden?

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..