SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje Zeeland

Oesters proeven, watersporten en nog veel meer

Bedrijfsuitje naar Zeeland organiseren? Zeeland is de provincie van prachtige brede stranden, weidse landschappen, historische steden en vele watersport mogelijkheden. Bovendien heeft Zeeland de meeste zonuren van ons land.Een ideale omgeving voor een geweldig bedrijfsuitje

Mossels en oesters (plukken en proeven)

Nationaal Park de Oosterschelde is een wereldberoemd natuurgebied met een rijke variatie aan flora en fauna. Zo liggen de oesters, mosselen en alikruiken er letterlijk voor het oprapen. Het is een unieke ervaring om deze te plukken en te proeven.  En wat is er mooier dan dineren op een zandbank in de Oosterschelde. Dit is echt een onvergetelijk ervaring. En je eet het zo uit zee, verser kan het niet!

seafood-lunch-zeeland

Bedrijfsuitje watersport in Zeelan

Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje watersport is Zeeland echt een ideale bestemming. De mogelijkheden op het water zijn er eindeloos. Zeilen, suppen, wake-boarden of sloepvaren zijn maar een greep uit de vele mogelijkheden. Het Veerse meer leent zich hier echt uitstekend voor. Door haar beschutte en centrale ligging en variëteit aan mogelijkheden is dit een ideale uitvals basis voor een actief bedrijfsuitje op het water. En mocht je graag iets in het zoute water willen doen dan is het Noordzee strand aan de andere kant van de dijk.
Een van onze specials is het zeilen met traditionele Hoogaarsen en tussen de middag mosselen eten in  de Campveerse toren. Dit wil je echt niet missen.

Bedrijfsuitje Zeeland  WKR-proof?

Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naarVlieland gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

lunch-op-de-plaat-zeeland

Meer weten over een bedrijfsuitje in Zeeland?

Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel bij ons aan.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens