SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitjes op het Water

Overal waar water is

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje op het water? Sailing Dutchman is specialist in bijzondere bedrijfsuitjes op en rond het water. Wij weten als geen ander onze jarenlange nautische kennis te combineren met onze ruime ervaring met events op het land. En goed te weten: een bedrijfsuitje op het water staat altijd garant voor een bijzondere ervaring.

Van Zeeland tot de Waddeneilanden

Wij kennen echt de mooiste plekjes van Zeeland tot aan de Waddeneilanden. Wilt u graag oesters en mosselen proeven in Zeeland en dat combineren met zeilen in de Zeeuwse wateren? Of wilt u liever droogvallen op de Waddenzee om vervolgens nog één van de Waddeneilanden te bezoeken? Het kan allemaal!

Zeilen op IJsselmeer of op het Markermeer

Misschien wilt u liever een locatie iets centraler in het land? Wat dacht u ervan om na het werk nog even lekker het water op te gaan en het uitje af te sluiten met een bbq op het Markermeer op een steenworp van Amsterdam? U kunt ook starten in een van de typische oud-Hollandse steden zoals Enkhuizen of Medemblik aan het IJsselmeer.

Bedrijfsuitje op het water in Friesland

Een bedrijfsuitje op het water in Friesland mag zeker niet ontbreken. Naast het traditionele skûtsjesilen kan Sailing Dutchman – als enige – ook uitjes met statige Friese jachten organiseren. Bekijk vooral even ons aanbod ‘Zeilen met Oud Hout’.

droogvallen-bij-de-richel-met-ondergaande-zon

Bedrijfsuitje op het water belasting aftrekbaar?

Afhankelijk van uw programma is een bedrijfsuitje op het water gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar (WKR-proof). Met onze jarenlange ervaring informeren u graag over alle mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar al onze mogelijkheden op en rond het water?
Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Zeilen rond Ibiza

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens