• nl

Vergaderen met resultaat Bijzondere vergaderlocaties met overnachting

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie waar u ook kunt overnachten? Sailing Dutchman is specialist in locaties waar je niet alleen inspirerend kunt vergaderen maar waar je ook door de omgeving geïnspireerd wordt.

Vergaderen en bewegen
Het is allang bekend dat geen mens het urenlang volhoudt om alleen stil te zitten en te luisteren. Juist de combinatie van vergaderen en bewegen leidt tot een veel hoger rendement. En waar kan dit nou beter dan in een inspirerende omgeving zoals bijvoorbeeld op Terschelling, waar u tevens met uitzicht op zee kunt overnachten.

 CO2-vriendelijke vergaderlocaties met overnachting
Het is een terechte en steeds vaker gehoorde vraag: hoe kom ik op mijn vergaderlocatie waar ik kan overnachten met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Aangezien dit voor ons allen steeds belangrijker wordt, beschikt Sailing Dutchman over een groot aantal bijzondere vergaderlocaties in binnen- en buitenland die u op een CO2-neutrale manier kunt bereiken.

Volledig verzorgd
Wij nemen u echt alle zorgen uit handen zodat u zich geheel kunt focussen op de inhoud van het programma en niet hoeft te denken over al het randgebeuren. Ontzorgen is onze kracht.

Meer weten over onze vergaderlocaties met overnachting
Neem dan snel contact met ons op om uw wensen door te nemen. Omdat wij houden van persoonlijk contact komen wij graag persoonlijk bij u langs om met u te brainstormen.

 

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder