SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bijzondere vergaderlocaties met overnachting

Vergaderen met resultaat

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocaties waar u ook kunt overnachten?
Sailing Dutchman is specialist in locaties waar je niet alleen inspirerend kunt vergaderen maar waar je ook door de omgeving geïnspireerd wordt.

Vergaderen en bewegen

Het is allang bekend dat geen mens het urenlang volhoudt om alleen stil te zitten en te luisteren. Juist de combinatie van vergaderen en bewegen leidt tot een veel hoger rendement. En waar kan dit nou beter dan in een inspirerende omgeving zoals bijvoorbeeld op Terschelling, waar u tevens met uitzicht op zee kunt overnachten.

CO2-vriendelijke vergaderlocaties met overnachting

Het is een terechte en steeds vaker gehoorde vraag: hoe kom ik op mijn vergaderlocatie waar ik kan overnachten met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Aangezien dit voor ons allen steeds belangrijker wordt, beschikt Sailing Dutchman over een groot aantal bijzondere vergaderlocaties om te overnachten in binnen- en buitenland die u op een CO2-neutrale manier kunt bereiken.

 

Wadlopen met gids

Volledig verzorgd

Wij nemen u echt alle zorgen uit handen zodat u zich geheel kunt focussen op de inhoud van het programma en niet hoeft te denken over al het randgebeuren. Ontzorgen is onze kracht.

Meer weten over onze vergaderlocaties met overnachting?

Neem dan snel contact met ons op om uw wensen door te nemen. Omdat wij houden van persoonlijk contact komen wij graag persoonlijk bij u langs om met u te brainstormen.

Incentive reizen i.c.m. meeting & congressen op authentieke locaties

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens