SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

De ultieme personeelsreis naar de zon

Talloze mogelijkheden in de Middellandse Zee

Hoe fijn is het om tijdens uw incentive of personeelsreis te genieten van de zon, een helderblauwe zee en een heerlijke zeilwind? Sailing Dutchman Events heeft hiervoor een ruime keuze uit verrassende, sfeervolle en authentieke locaties.
U bent verzekerd van zon, een fantastisch landschap, schilderachtige ankerbaaien, een relaxte en ontspannen sfeer en ook nog eens een bruisend nachtleven. Een onvergetelijke ervaring voor het hele team!

Aantrekkelijke aanbiedingen

Doordat wij vaak groepen kunnen combineren (op dezelfde locatie met opeenvolgende data) zijn wij in staat tegen zeer scherpe tarieven maatwerk te leveren voor uw exclusieve incentive of personeelsreis naar de zon.

WKR-vriendelijke incentives en reizen

Vanuit onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis geven wij u graag vrijblijvend advies over de WKR-aspecten van uw incentive of personeelsreis, zodat u naderhand niet verrast wordt met allerlei naheffingen.

Meer weten over onze personeelsreizen naar de zon?

Mogelijkheden genoeg!  En daar vertellen we u graag meer over.
Vul het contact formulier in of stuur een mail naar info@sailingdutchman.nl

incentive-turkije

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens