SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

De Zweden specialist

Zweden, het land van Pipi Langkous, Knäckerbröd en de Ikea. Maar daarmee doen we Zweden echt veel tekort! Het land heeft door zijn gunstige ligging, vriendelijke bewoners en schitterende natuur alles wat je maar wensen kan! En dat alles op maar een paar uur vliegen. 

Välkommen till Sverige

Met een nieuwe vestiging in Zweden zijn wij dé Zweden Specialist voor bijzondere winterse of zomerse sprookjes. De uitgestrekte, ongerepte en overweldigende natuur van Zweden biedt volop mogelijkheden. Välkommen till Sverige. Met heel veel plezier ontdekken we graag samen met jou de mogelijkheden voor incentives, bedrijfsuitjes of events in dit prachtige land. 

Ga je mee naar Malung-Sälen?

Wij zijn gevestigd in dit gastvrije en adembenemend mooie gebied in Zweden. Malung-Sälen is zo uitgestrekt dat de belevenissen er overweldigend zijn. Er zijn talloze mogelijkheden voor activiteiten, zowel in de zomer als in de winter. Naast authentieke Zweedse stuga’s vind je er comfortabele hotels en gezellige restaurants. Het is de perfecte plek voor een totale winterervaring of voor heerlijke zomeravonden aan het meer met een kampvuur.

Zweden, Sverige

Ga je mee?

We verzekeren je dat je bij thuiskomst verliefd bent geworden op Scandinavië. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over een reis met het bedrijf naar Zweden? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen je er – geheel vrijblijvend – graag meer over!

Belasting-aftrekbare incentive of personeelsreis

Aan de hand van jullie programma en wensen helpen wij graag de incentive of het bedrijfsuitje gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. 

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens