SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Digital Transformation Weekend Oostenrijk

Disruption op hoog niveau

Word je bijna gek van de enorme stroom aan buzz words zoals Blockchain, Artificial Intelligence, Cyber Security en Big Data? En vraag je je af waar, wanneer en hoe Digital Transformation jouw bedrijf gaat raken? Dat begrijpen wij van Sailing Dutchman heel goed, en daarom zijn we een unieke samenwerking gestart met het gerenommeerde bedrijf Digital Rocks.

Tijd voor een Escape hoog in de Oostenrijkse Alpen

De hoogste tijd dus voor een Escape en een Break, hoog in de Alpen vanuit een Oostenrijkse boerderij. Wat is Digital Transformation nou eigenlijk? Wat is de impact op jouw bedrijf? Wat zijn faal- en slaag factoren? Hoe ziet het leiderschap van morgen eruit? Wat moet je met je bedrijfscultuur? Je gaat in een klein groepje aan de slag om op al deze vragen antwoorden te vinden. Of je nu aan de start staat van Digital Transformation of er al middenin zit, dit weekend wordt gegarandeerd het mooiste van 2021!

Gamification en activiteiten

Het wordt een weekend vol informatie maar ook met geweldige activiteiten. Gamification, simulaties en workshops, afgewisseld met sneeuwschoenwandelen, ijsklimmen, kampvuur dialogen en andere activiteiten in de bergen.

Inspiratie en netwerken

Laat je inspireren door de deelnemers van andere bedrijven. En maak tevens gebruik van de kans om met elkaar op een unieke manier te netwerken op een heel bijzondere plek in Oostenrijkse Alpen.

sneeuwschoen-wandelen-in-obervellach-oostenrijk

Meer weten over onze Digital Transformation Escape weekenden?

Neem dan snel contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag meer over.

verse-sneeuw-berghelling-wintersport-oostenrijk

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens