SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Duurzaam bedrijfsfestival in de natuur

Ieder jaar vindt op Terschelling het bekende duurzaamheidscongres Springtij Forum plaats. Drie dagen lang in september komen bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties bij elkaar om het te hebben over een groenere wereld. Als Sailing Dutchman organiseren wij deze toonaangevende conferentie ieder jaar op een prachtige plek in de natuur van Terschelling. En dat doen we ook graag voor jou!

Inspirerend

Het is bepaald geen toeval dat een dergelijke conferentie op Terschelling wordt gehouden. Want niets is zo inspirerend als een mooie locatie. Op Terschelling, midden in de natuur, zie je meteen waar je het voor doet. Bovendien is het vervoer naar, van, en op Terschelling duurzamer dan waar dan ook. Je neemt de trein naar Harlingen, vaart met een LNG-boot naar het eiland, en eenmaal aangekomen op het eiland staan er elektrische bussen voor je klaar. En is de afstand niet te ver (en dat is het eigenlijk nooit) dan stap je op de fiets of ga je lekker lopen.

Succes-concept

Waarom zou je het succes-concept van Springtij niet inzetten voor jouw bedrijf? In de periode na Springtij kun je – helemaal of gedeeltelijk – gebruikmaken van alles wat er al staat. Op die manier sluit je op een financieel aantrekkelijke manier aan bij een geweldig en succesvol concept. Een dag, een weekend, meerdere dagen door de week, het is maar net wat je wilt. Inclusief duurzaam vervoer, tal van faciliteiten, lokaal eten, en heel veel natuur. Het is allemaal al door ons ontwikkeld, dus kun je zo instappen.

Inhoud, natuur en duurzaamheid

Je verbindt op die manier een inhoudelijk programma zowel met natuur als met duurzaamheid. Hoe geweldig is dat? Mooier en duurzamer dan op Terschelling ga je het nergens krijgen. En op deze manier is het prima betaalbaar. Ben je net zo enthousiast als wij over een eigen bedrijfsfestival in de natuur? Wil jij je ook laten inspireren door het eiland? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen je graag wat er mogelijk is!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens