Duurzaam bedrijfsuitje

Duurzaam bedrijfsuitje met impact 

Op zoek naar een bijzondere invulling voor een duurzaam bedrijfsuitje? Sailing Dutchman heeft de wind in de zeilen en neemt je graag mee op een duurzaam bedrijfsuitje. Daarbij kijken wij niet alleen naar milieuvriendelijke transportmogelijkheden, maar ook naar alle andere aspecten om een duurzame invulling te geven aan jouw bedrijfsuitje.

Een duurzaam uitje begint met duurzaam vervoer

Om gelijk goed te beginnen zoeken wij een bestemming waar je met de trein, fiets of elektrische auto kunt komen. Wij zetten ook graag zeilschepen in of veerboten die met LNG aangedreven worden. Op deze manier ben je verzekerd van een goede start van jouw duurzame bedrijfsuitje.

Lokaal eten

Tijdens jouw teamuitje werken wij bij voorkeur met cateraars en onderaannemers die met lokale producten werken zodat er geen onnodige uitstoot tijdens het transport plaatsvindt.

Bijkomend voordeel is dat er op deze manier vaak een wereld opengaat voor de deelnemers,  omdat je je door de globalisering niet meer bewust bent welke bijzondere eetbare zaken om ons heen groeien.

Wij weten als geen ander dat als je lekker eet in een bijzondere omgeving – zoals bijvoorbeeld een duinpan – dit eten altijd nog lekkerder smaakt. En ook zo’n bijzondere locatie draagt bij aan een groeiende bewustwording tijdens het bedrijfsuitje.

Duurzame activiteiten tijdens jouw bedrijfsuitje

Voor de invulling van jouw uitje kijken wij uiteraard ook naar gepaste activiteiten waarbij er niet of nauwelijks uitstoot is. Denk hierbij aan blokarten (strandzeilen), kanoën, of wadlopen naar een zeehonden bank.

Vergaderen tussen de koeien op Terschelling

Is mijn duurzame bedrijfsuitje ook belastingaftrekbaar?

Aan de hand van jouw wensen komen wij met een advies hoe wij jouw bedrijfsuitje gedeeltelijk of geheel belastingaftrekbaar kunnen maken (WKR-proof). Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inhoudelijke invulling op een duurzame locatie zoals een oude kerk of boerenschuur.

 

 

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij jou langs om te brainstormen over jouw volgende duurzame bedrijfsuitje. En lees ter inspiratie hier alvast onze blog!

Vis eten met je handen

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens