• Nederlands

Duurzame incentives

Een steeds grotere groep mensen beseft dat duurzaam op reis gaan helemaal geen beperking is voor je reis. Ook bij incentives en bedrijfsreizen is duurzaamheid een belangrijke factor bij de keuze voor een reis. Wellicht heeft het bedrijf al een visie op hoe je – als bedrijf – wil bijdragen aan een betere wereld. Duurzame incentives zijn dan een stap in de goede richting.

Minimaliseer de ecologische impact
De locatie en de verplaatsing naar je bestemming drukken vaak al een grote stempel op de duurzaamheid van je reis. Kies voor een bestemming dichterbij, zoals een van de Waddeneilanden. Of kies voor een groener vervoersmiddel. Ga eens met de trein of met een zeilschip, dat biedt gelijk de mogelijkheid om de reistijd nuttig in te vullen. Wil je toch voor een verre bestemming gaan? Denk dan eens na hoe je de impact van je reis kunt compenseren.

Duurzame inzetbaarheid
Behalve de ecologische impact van je reis centraal stellen, kun je ook de focus leggen op duurzame inzetbaarheid van het personeel. Samen met je collega’s op reis gaan en daarnaast ook nog werken aan betere prestaties op de werkvloer. Wij denken graag mee hoe je fun kan combineren met het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van het personeel.

Dubbel voordeel van je duurzame incentive
Door een bedrijfsreis slim in te zetten kan je op meerdere vlakken profiteren. Ten eerste: gewoon voor de gezelligheid, het weg zijn met collega’s in een andere setting. Ten tweede: door een duurzame keuze te maken kan je bijdragen aan bijvoorbeeld de vitaliteit in het bedrijf. En ten slotte kan het, door de vormgeving van het programma, ook een fiscaal voordeel opleveren.

Meer weten over richting geven aan je volgende incentive? Neem dan contact met ons op. We leveren maatwerk en denken graag mee om jouw volgende incentive duurzaam te maken.

Minimaliseer de ecologische impact van je incentive Duurzame incentives

Een steeds grotere groep mensen beseft dat duurzaam op reis helemaal geen beperking is voor je reis. Ook bij incentives en bedrijfsreizen is duurzaamheid een belangrijke factor bij de keuze voor een reis. Wellicht heeft het bedrijf al een visie op hoe je – als bedrijf – wil bijdragen aan een betere wereld. Duurzame incentives zijn dan een stap in de goede richting.

Minimaliseer de ecologische impact
De locatie en de verplaatsing naar je bestemming drukken vaak al een grote stempel op de duurzaamheid van je reis. Kies voor een bestemming dichterbij, zoals een van de waddeneilanden. Of kies voor een groener vervoersmiddel. Ga eens met de trein of met een zeilschip, dat biedt gelijk de mogelijkheid om de reistijd nuttig in te vullen. Wil je toch voor een verre bestemming gaan? Denk dan eens na hoe je de impact van je reis kunt compenseren.

Duurzame inzetbaarheid
Behalve naar de ecologische impact van je reis kan je ook de focus leggen op duurzame inzetbaarheid van het personeel. Samen met je collega’s op reis en daarnaast ook nog werken aan betere prestaties op de werkvloer. Wij denken graag mee hoe je fun kan combineren met het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van het personeel.

Dubbel voordeel van je duurzame incentive
Door een bedrijfsreis slim in te zetten kan je op meerdere vlakken profiteren. Ten eerste: gewoon voor de gezelligheid, het weg zijn met collega’s in een andere setting. Ten tweede, door een duurzame keuze te maken kan je bijdragen aan bijvoorbeeld de vitaliteit in het bedrijf. En ten slotte kan het, door de vormgeving van het programma, ook een fiscaal voordeel opleveren. 

Meer weten over richting geven aan je volgende incentive? Neem contact met ons op. We leveren maatwerk en denken graag mee om jouw volgende incentive duurzaam te maken.

Snel antwoord op uw vraag?? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Springtij Forum 2020

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder