SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Duurzame incentives voor bedrijven

Duurzame incentives

Een steeds grotere groep mensen beseft dat duurzaam op reis gaan helemaal geen beperking is voor je reis. Ook bij incentives en bedrijfsreizen is duurzaamheid een belangrijke factor bij de keuze voor een reis. Wellicht heeft het bedrijf al een visie op hoe je – als bedrijf – wil bijdragen aan een betere wereld. Duurzame incentives zijn dan een stap in de goede richting.

Minimaliseer de ecologische impact

De locatie en de verplaatsing naar je bestemming drukken vaak al een grote stempel op de duurzaamheid van je reis. Kies voor een bestemming dichterbij, zoals een van de Waddeneilanden. Of kies voor een groener vervoersmiddel. Ga eens met de trein of met een zeilschip, dat biedt gelijk de mogelijkheid om de reistijd nuttig in te vullen. Wil je toch voor een verre bestemming gaan? Denk dan eens na hoe je de impact van je reis kunt compenseren.

Sneeuwschoen wandelen met ondergaande zon

Duurzame inzetbaarheid

Behalve de ecologische impact van je reis centraal stellen, kun je ook de focus leggen op duurzame inzetbaarheid van het personeel. Samen met je collega’s op reis gaan en daarnaast ook nog werken aan betere prestaties op de werkvloer. Wij denken graag mee hoe je fun kan combineren met het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van het personeel.

Dubbel voordeel van je duurzame incentive

Door een bedrijfsreis slim in te zetten kan je op meerdere vlakken profiteren. Ten eerste: gewoon voor de gezelligheid, het weg zijn met collega’s in een andere setting. Ten tweede: door een duurzame keuze te maken kan je bijdragen aan bijvoorbeeld de vitaliteit in het bedrijf. En ten slotte kan het, door de vormgeving van het programma, ook een fiscaal voordeel opleveren.

Meer weten over richting geven aan je volgende incentive? Neem dan contact met ons op.
We leveren maatwerk en denken graag mee om jouw volgende incentive duurzaam te maken.

Intercity Express (ICE) train

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens