SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Duurzame personeelreizen

Ga duurzaam op reis met je collega’s

Op zoek naar duurzame personeelsreizen? Duurzaam op reis is niet alleen beter voor de wereld, het levert vaak ook nog mooiere verhalen op. Zeg eens eerlijk, welk verhaal vertel je liever als je weer thuis bent? “Ik ben met mijn collega’s op wintersport geweest in Ischgl, waar we iedere avond aan een VIP-tafel een vijf-gangen diner hadden en champagne dronken.”
Of: “Ik ben met collega’s op wintersport geweest naar Karinthië. We hebben een sneeuwschoenwandeling gemaakt met de Ranger van het Nationaal Park en we hadden een exclusief feest in een berghut waar we met een arrenslee naartoe gingen.”

Nuttige reistijd

Ga eens op reis met de trein of met een zeilschip, dat biedt gelijk de mogelijkheid om de reistijd nuttig in te vullen. In plaats van de halve dag te verdoen met wachten en inchecken op het vliegveld, heb je aan boord van het zeilschip echt de tijd voor elkaar. En ondertussen brengt de schipper met zijn bemanning jullie naar je bestemming. Op die manier is je reis geen verloren tijd, maar tijd om tot elkaar te komen en zinvol in te vullen. Verder is een reis met een zeilschip ook gewoon een toffe ervaring en levert het af en toe een leuke onderbreking op als de schipper hulp nodig heeft om bijvoorbeeld een zeil te hijsen.

Kies lokaal

Kies je toch voor een reis met het vliegtuig, kies dan in ieder geval ook voor lokaal. Overnacht bij een local in plaats van bij een grote hotelketen. Eet vers en van leveranciers uit de regio. Zo levert jouw reis ook een bijdrage aan de economie ter plekke. Wil je echt een verschil maken? Ga dan bijvoorbeeld ook een middag milieujutten als je op Terschelling bent. Deze lokale plekken en kleinschalige activiteiten zijn vaak niet zo makkelijk te vinden en verschijnen al helemaal niet bovenaan in de zoekresultaten, maar die zoektocht nemen wij je graag uit handen.

Duurzame personeelsreizen naar de Wadden

Duurzame inzetbaarheid

Duurzaamheid heeft niet enkel betrekking op de ecologische impact op de omgeving. Heb je al eens nagedacht hoe jouw reis kan bijdragen aan een bedrijf met fitter en vrolijker personeel? Investeren in vitaliteit levert op de lange termijn betere resultaten op de werkvloer. Nog nooit over nagedacht? Neem contact op, dan brainstormen we samen over een vitaliteitsuitje.

Suggesties voor duurzame personeelsreizen

Wij doen je graag een paar suggesties voor duurzame personeelsreizen. Locaties waar je de ruimte hebt en locaties die je gegarandeerd verrassen. Wij zijn al sinds jaar en dag fan van en bekend op de Waddeneilanden. Binnen de landsgrenzen, maar toch waan je je in een totaal andere omgeving. Authentiek Oostenrijk, ga van de gebaande paden (of pistes) af en kies voor een anders dan anders wintersportervaring. Een wintersportervaring waar zelfs niet-skiërs blij van worden. Ook een winterse bestemming, maar dan richting het hoge noorden: Fins Lapland, waar je kan ijsvissen, een tocht kunt maken met sledehonden en waar je kan slapen onder het noorderlicht. Liever geen sneeuw en ijs? Kies dan voor Schotland. Deze regio met ruige natuur, whiskydestilleerderijen en nog meer ruige natuur staat garant voor nieuwe avonturen.

Meer informatie over duurzame personeelsreizen

Wij geven je graag advies over hoe jij bewust kan kiezen voor een duurzame reis. Neem contact met ons op om kennis te maken en jouw wensen te delen. Je zult merken: niets is ons te gek en we denken graag met je mee.

Sledehonden in Fins Lapland

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens