SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Een bedrijfsuitje op je eigen eiland

Je hebt al veel leuke uitjes met je personeel gedaan, je bedrijf staat op de kaart, maar wat als we je vertellen dat er nog een ultieme belevenis op je wacht? Een eigen eiland, jouw persoonlijke paradijs, waar je samen met je team kunt kamperen, culinair genieten, onvergetelijke activiteiten kunt ondernemen. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue rondom een knisperend kampvuur. Dit is geen gewoon bedrijfsuitje; het is een magische investering.

Op een onbewoond eiland…

Op dit eigen eiland kun je je volledig laten onderdompelen in de betovering van samenzijn. Hier kunnen jij en je teamleden de wereld omarmen zonder enige afleiding. Samen koken op een open vuur, de geur van verse groenten en dat midden in de natuur. Een wereld waarin je je verbindt met elkaar en de omgeving, of het nu op een idyllisch eiland in Nederland is of een andere adembenemende bestemming.

Het effect van deze unieke ervaring is adembenemend. Hier ben je ver weg van de drukte van het dagelijks leven en volledig op elkaar aangewezen. Het is een moment waarin je de tijd neemt voor elkaar, elkaars verhalen ontdekt en je collega’s op een geheel nieuwe manier leert kennen!

Ongeacht de grootte van je team, of het nu een kleinere groep is of een bruisende menigte: een eigen eiland voor een weekend is voor iedereen mogelijk. Houd er rekening mee dat voor kleinere groepen de prijs iets hoger kan zijn, maar de magie en het plezier zullen er absoluut niet minder om zijn.

Een magische investering

Verlies jezelf in de gedeelde ervaring van samen een vuur ontsteken, bij het knisperende kampvuur zitten en je collega’s beter leren kennen met spannende verhalen. Het zijn de momenten waar je met een onuitwisbare glimlach op terugkijkt. Vergeet ook niet het spelen van de allerleukste spellen, zoals het meeslepende Weerwolven. Of kies voor een ander leuk spel, waarmee je de teamspirit bevordert. 

Laat je dromen werkelijkheid worden en omarm het avontuur. Durf te investeren in een unieke ervaring voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een eigen eiland voor een weekend!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens