SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Een onvergetelijk kasteelverblijf in Schotland

Stel je voor: het huren van een kasteel of een landhuis met een privékok, omgeven door pittoreske landschappen. De weg ernaartoe heeft prachtige vergezichten en adembenemende natuur. Verblijven in een kasteel in Schotland voor je incentive is een ervaring als geen ander. Het biedt een unieke mix van geschiedenis en een betoverende omgeving. 

Exclusiviteit en privacy

Een kasteelverblijf in Schotland biedt exclusiviteit en privacy voor jou en je team. Je hebt de mogelijkheid om een heel kasteel of landhuis te huren, waardoor je de volledige controle hebt over de faciliteiten en het terrein. Dit creëert een intieme en persoonlijke sfeer, perfect voor teambuildingactiviteiten en het versterken van de band tussen collega’s.

Omgeving en activiteiten

Naast het genieten van de luxe en historische pracht van het kasteel, biedt de omgeving talloze mogelijkheden voor activiteiten en avonturen. Van wandelen en fietsen in de omliggende natuurlijke landschappen tot kleiduifschieten op het eigen landgoed, 4×4-rijden en whiskyproeverijen. Schotland biedt een breed scala aan buitenactiviteiten die kunnen worden aangepast aan de behoeften en interesses van jouw team. Combineer je verblijf met een dagje Edinburgh en maak er een avontuur van dat je niet snel zult vergeten.

 

Verfijnde keuken

Een kasteelverblijf in Schotland staat garant voor culinaire verwennerij. Veel kastelen hebben hun eigen privékok die heerlijke maaltijden bereidt op basis van lokale, verse ingrediënten. Je kunt genieten van traditionele Schotse gerechten, maar ook van internationale keukens. Het is zelfs mogelijk om kooklessen te volgen en de geheimen van de Schotse keuken te ontdekken.

Een incentive in een kasteel in Schotland biedt de perfecte combinatie van geschiedenis en adembenemende natuur. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zijn voor jou en je team, waarbij je kunt genieten van de Schotse gastvrijheid en de magie van een verblijf in een echt kasteel.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag je incentive in een kasteel in Schotland op maat te plannen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens