SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Een onvergetelijke sneeuwscooterervaring

Een sneeuwscooterervaring geeft je het gevoel van een achtbaanrit door winterwonderland! Het begint met een grote grijns op je gezicht terwijl je op de sneeuwscooter springt en je jezelf klaarmaakt voor een unieke ervaring. Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Na het eerste gas geven voel je de adrenaline stromen terwijl je over de sneeuw racet. De koude bries brengt kleur op je wangen en geeft je een vrij gevoel. De winterse natuur om je heen lijkt rechtstreeks uit een ansichtkaart te komen, met de besneeuwde bomen.

Je hebt de keuze om rustig door unieke landschappen te rijden of vol gas door de sneeuw te racen. Ga je voor een tocht van gemiddeld 35 kilometer per uur, of kies je toch voor een monstersnelheid van 100 kilometer per uur? Geniet samen met je team van de snelheid en de kick van de winterpret.

sneeuwscooter-safari-wintersport-events

Combineer een sneeuwscootertocht met andere activiteiten. Race bijvoorbeeld naar je vergaderplek in de sneeuw, waar de warme chocolademelk en flip-overs op je staan te wachten. Of kies ervoor om met de sneeuwscooter vanaf het vliegveld naar je hotel te rijden. Hoe dan ook, dit winterse avontuur verbindt.

Een sneeuwscooterervaring is een mix van plezier en adrenaline. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens