SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Maatwerk events en incentives op en rond het water

Alleen als je iets heel bijzonders zoekt

Sailing Dutchman is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere en onvergetelijke events, incentives, uitjes, meetings en congressen op en rond het water. Vanuit onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk beschikken wij over tal van bijzondere bestemmingen en verrassende locaties voor uw event. Uiteraard doen wij dat in nauw overleg met u en leveren wij altijd maatwerk.

Mogelijkheden

Want wat uw ideeën en plannen ook zijn: wij zien altijd volop mogelijkheden. En als full service evenementenbureau denken wij van begin tot eind met u mee.

 

Wensen

Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons dan weten! De mooiste arrangementen en events zijn immers voortgekomen uit bijzondere wensen van onze gasten. U heeft een wens, wij vertalen deze in mogelijkheden en voeren het met veel plezier voor u uit. En het resultaat? Dat is vaak nog verrassender dan u had kunnen denken!

Prachtig uitzicht op Geirangerfjord, Noorwegen

Belasting-aftrekbare incentive of personeelsreis

Aan de hand van uw programma en uw wensen helpen wij u graag uw incentive of personeelsreis gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om te brainstormen over uw volgende incentive.

Sunset Benirras Ibiza

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens