SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zeilen op het Wad

Het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn

Zeilen op het wad is een ideale manier om aan teambuilding te doen tijdens uw uitje. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band. En zodra u de haven van Harlingen uit bent en met volle zeilen de Waddenzee opvaart, laat u alle dagelijkse beslommeringen achter u. De vergezichten van het UNESCO natuurgebied de Waddenzee zullen u versteld doen staan. Met een beetje geluk ziet u de zeehonden op de zandbanken liggen.

Mogelijkheden tijdens een zeiltocht

Er zijn diverse mogelijkheden om zeilcharters in te zetten, variërend van een dagdeel tot een geheel weekend. Slapen aan boord is geen enkel probleem. U zult u verbazen over de luxe en uitstraling die u benedendeks aantreft. Om de zeiltocht op de Waddenzee een extra tintje te geven kunnen wij halverwege de overtocht ook ribs langszij laten komen. Deze ribs bieden de mogelijkheid om op hoge snelheid een rondje te varen. Cateren, zelf koken met uw team of bedrijf, het kan allemaal.

Jonge zeehond op het wad

Belasting-aftrekbaar maken zeilreis

Er zijn diverse mogelijkheden om uw zeilreis met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar (WKR proof) te maken. Wij geven u graag advies hoe u dit voor uw specifieke reis het beste kunt aanpakken.

Wilt u graag meer weten over zeilen op het wad?

Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag uw wensen te vervullen.

bedrijfsuitje-zeilen-waddenzee

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens